[超新星] 巴塞隆拿球迷討論區 (179)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
哈利仔

控球勁
哈利仔

控球勁

fake到卻奧斯仆街
皇狗又係果條方程式
拿華斯+十二碼+燒味
皇狗和波
皇狗和波

蝗迷話今場遇黑哨
皇狗又係果條方程式
拿華斯+十二碼+燒味

唉 咁到和
賤種終於要還 好爽

雖然咁都俾佢逼和 失晒3分變1分
但係好過冇 球証今場做得好 有黃在身都係咁追人腳尾係咁踢
賤種終於要還 好爽

打小一場落後一分,我巴無失分嘅餘地
皇狗又係果條方程式
拿華斯+十二碼+燒味

唉 咁到和

算係咁 好多球拉斯彭馬斯都傳到好亂 有機會再擴大比數 奇雲保定俾人換走左之後 無人壓到場 愈踢愈亂 好多波無壓力下都斷 攻又唔係攻 守又唔係守咁
賤種終於要還 好爽

有狗moon緊架
有冇巴打去過魯營睇波 想復活節去睇一場 係official website 想訂飛 但d飛成300幾euro 一張 呢個係正常價定點 有冇巴打知

你想睇咩matchup先...
好似今日對希杭 即場都仲有飛賣,最平59歐,但如果係國家打吡或重要比賽就真係難買

想睇 對老西/皇蘇 是但一埸 但都好似冇乜位同好貴😑
賤種終於要還 好爽

有狗moon緊架

咁都有得駁? 講事實
蝗狗越位就話球證黑哨,我巴有場個波入哂白界都吹唔入啦,邊個黑啲呀
蝗狗越位就話球證黑哨,我巴有場個波入哂白界都吹唔入啦,邊個黑啲呀

唔洗咁認真
賤種終於要還 好爽

有狗moon緊架

咁都有得駁? 講事實

今場真係好多越位錯判係蝗狗身上
當然張紅就毫無疑問啦

算啦咪開鬥慘大會
球皇
球皇

這些機會……
蝗狗都有今日
球皇

這些機會……

🍇🍇
在巴塞6-1大勝希杭的比賽之後,巴塞教練安歷基宣佈,他下季將不會繼續執教巴塞。

在巴塞6-1大勝希杭的比賽之後,巴塞教練安歷基宣佈,他下季將不會繼續執教巴塞。

Luis Enrique: "I will not be Barcelona coach next season. It was a very difficult decision to reach, one that I've thought a lot about."

Luis Enrique: "I will not be Barcelona coach next season. It was a very difficult decision to reach, one that I've thought a lot about."

安狗再見
好來好去都算 會自己走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞