曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [31]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
典解場歐霸會係今晚踢

仲要早場
典解場歐霸會係今晚踢

可能就一就星期日決賽
典解場歐霸會係今晚踢

可能就一就星期日決賽

正牙 睇完先三典
曼城對摩納哥場歐聯乜野事
下一位即將登陸中超的大牌是誰?今天的英國媒體口徑一致,那就是朗尼。在下週中超轉會截止日前,朗尼有望壓哨加盟中超。就在朗尼赴中超淘金的消息佔據各大媒體頭條時,也有英國媒體大潑冷水警告朗尼――小心後悔去中國。

《每日郵報》、《太陽報》等媒體均確認,曼聯已經給朗尼轉會開綠燈,允許他的經理人和中超球隊商談轉會事宜。曼聯隊長很可能將會在近期,以3500萬英鎊的價格加盟中超。不僅如此,朗尼還將會超越目前週薪達61.5萬英鎊的泰維斯,在中超領到球壇最高薪。但就在這個節骨眼上,《鏡報》卻直接警告朗尼――小心去中超後不開心。

《鏡報》直接拿泰維斯舉例子,這位前曼聯球員去年12月加盟上海申花,在中國賺取著驚人的61.5萬英鎊週薪,但金元的背後,泰維斯內心卻並不開心,有消息稱泰維斯加盟中超僅幾個月後便後悔了,他想要離開中國。《鏡報》的文章標題直接就是《泰維斯警示朗尼,在中國賺錢多卻不開心》,該媒體直接用泰維斯的例子,來給朗尼提醒。

今季,朗尼在曼聯失去了主力位置,在這種情況下,朗尼準備離開曼聯,尋求加盟新的球隊。目前,中超是朗尼最熱門的下一站。朗尼最終會選擇哪裡,我們拭目以待。

唔係話返亞軍廷踢幾年開心足球後就退役唔撚踢嘅咩?為錢去支那而家又話唔開心?食撚屎啦
呢到d 真曼 連u18 u21既資訊都有留意。。
我都唔敢話自己真心愛曼
我都係收收皮先

搭車上redcafe 睇下
間唔中睇下曼官網 其實都略知一二
要再detailed d 就要join mutv
下一位即將登陸中超的大牌是誰?今天的英國媒體口徑一致,那就是朗尼。在下週中超轉會截止日前,朗尼有望壓哨加盟中超。就在朗尼赴中超淘金的消息佔據各大媒體頭條時,也有英國媒體大潑冷水警告朗尼――小心後悔去中國。

《每日郵報》、《太陽報》等媒體均確認,曼聯已經給朗尼轉會開綠燈,允許他的經理人和中超球隊商談轉會事宜。曼聯隊長很可能將會在近期,以3500萬英鎊的價格加盟中超。不僅如此,朗尼還將會超越目前週薪達61.5萬英鎊的泰維斯,在中超領到球壇最高薪。但就在這個節骨眼上,《鏡報》卻直接警告朗尼――小心去中超後不開心。

《鏡報》直接拿泰維斯舉例子,這位前曼聯球員去年12月加盟上海申花,在中國賺取著驚人的61.5萬英鎊週薪,但金元的背後,泰維斯內心卻並不開心,有消息稱泰維斯加盟中超僅幾個月後便後悔了,他想要離開中國。《鏡報》的文章標題直接就是《泰維斯警示朗尼,在中國賺錢多卻不開心》,該媒體直接用泰維斯的例子,來給朗尼提醒。

今季,朗尼在曼聯失去了主力位置,在這種情況下,朗尼準備離開曼聯,尋求加盟新的球隊。目前,中超是朗尼最熱門的下一站。朗尼最終會選擇哪裡,我們拭目以待。

唔係話返亞軍廷踢幾年開心足球後就退役唔撚踢嘅咩?為錢去支那而家又話唔開心?食撚屎啦

打工仔嗌唔開心 其實都好普遍啫
賣中超啦三千五百萬邊到仲有咁水魚
fat fat lu
賣中超啦三千五百萬邊到仲有咁水魚
fat fat lu

人地垃圾oscar都唔止啦
呢到d 真曼 連u18 u21既資訊都有留意。。
我都唔敢話自己真心愛曼
我都係收收皮先

而家資訊咁發達 , 留意埋好正常

迷爆早就應該收皮

嬲左💔💔
英國記者真係煩撚到
琴日記者會,英國記者問老豆6條問題,問左3條有關朗尼
咁低轉會費 不了
英國記者真係煩撚到

d記者不知所謂, 朗隊既重要性得3條問題咁少咋咩
英國記者真係煩撚到

不過朗隊而家連續幾場後備都無 又唔係傷
我都覺佢會走
英國記者真係煩撚到

我都覺佢會走

秘密武器
英國記者真係煩撚到

我都覺佢會走

琴日Facebook 話back training
應該有傷咋
冇月巴既曼聯 人生無意義了
加到350k睇下留唔留到佢
英國記者真係煩撚到

笑撚到仆街

朗隊係唔會因爲錢留隊 佢係對曼有感情先留
試下降到佢15萬 佢應該會留
英國記者真係煩撚到

我都覺佢會走

應該有傷咋

食炸雞食到肚痛咋
英國記者真係煩撚到

我都覺佢會走

應該有傷咋

食炸雞食到肚痛咋

幫肥西老母雞拍廣告?

係降就降到5萬好啦 挽留朗隊

係降就降到5萬好啦 挽留朗隊

G持
全隊人份糧應該俾九成隊長先公道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞