曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [31]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
邊個放隊長邊個就係鬼

球會決定放呢
邊個放隊長邊個就係鬼

球會決定放呢

木仔係鬼
邊個放隊長邊個就係鬼

球會決定放呢

木仔係鬼

木仔唔會放啦, 又唔係差個舊錢
不過肥西自己為錢走就另計...
邊個放隊長邊個就係鬼

球會決定放呢

木仔係鬼

講真, 去中國真係地獄黎, 有錢都係咁話, d生活同英國點比
唔信土炮英國佬頂得順

大量免費西送上門 又真係未必頂得順
邊個放隊長邊個就係鬼

球會決定放呢

木仔係鬼

講真, 去中國真係地獄黎, 有錢都係咁話, d生活同英國點比
唔信土炮英國佬頂得順

愛華頓同埋美職都想簽佢
邊個放隊長邊個就係鬼

球會決定放呢

木仔係鬼

唔信土炮英國佬頂得順

大量免費西送上門 又真係未必頂得順

歐洲果d top model咪仲正
況且有家庭, 老婆同kai子都唔會去啦

有吹風話 colin 開咗綠燈
撚住寫信俾摩鬼diu he
有矛人聯署
邊個放隊長邊個就係鬼

球會決定放呢

木仔係鬼

唔信土炮英國佬頂得順

愛華頓同埋美職都想簽佢

美國就大機d

就算養老都去美國啦, 起碼環境好d
唔使吸廢氣同食元素食品
有矛人聯署

飛緊去英國
挽留隊長
有矛人聯署

我尋晚打咗俾佢啦
呢到d 真曼 連u18 u21既資訊都有留意。。
我都唔敢話自己真心愛曼
我都係收收皮先
我都唔敢話自己真心愛曼
我都係收收皮先

而家資訊咁發達 , 留意埋好正常
我都唔敢話自己真心愛曼
我都係收收皮先

是咪講我

呢幅圖正 3隻lb

darmian好撚靚仔

shaw 咁睇好似隊長

典解禾仲係咁肥

本身肥仔底

其實Shaw季初都仲有得踢
就算有場俾摩狂屌 都仲有得踢

幾時開始無得踢?
就係佢on99 走去同摩佬講
話自己未ready 唔想踢開始

但明明係摩佬自己話 有邊個覺得自己未ready可以同佢傾

摩佬根本港女格
口講話無所謂 但你真係做就仆街

Shaw想解凍
快d好似馬仔咁 係twitter IG 擦鞋

摩佬講過sometime not to play is to protect
可能佢都覺shaw未回覆狀態, 包括心理方面
斷過腳仲要係後衛, 下下都要對撞, 係難搞d
希望華西比到勇氣佢

連飛機盃都唔踢
點build up 信心

Shaw 要踢就好似馬仔咁啦
瘋狂擦鞋

琴日係個interview到
馬仔係咁I love man utd 笑左

要出哂面先得

到佢自己過到個心理關口, fit番
幫daddy含又點話

當初屎波都話未ready 宜家咪又係踢翻

呢幅圖正 3隻lb

darmian好撚靚仔

shaw 咁睇好似隊長

典解禾仲係咁肥

本身肥仔底

幾時開始無得踢?

摩佬根本港女格

Shaw想解凍

摩佬講過sometime not to play is to protect
希望華西比到勇氣佢

連飛機盃都唔踢

瘋狂擦鞋

要出哂面先得

幫daddy含又點話

未ready係球員講
ready未就係摩佬決定
我都唔敢話自己真心愛曼
我都係收收皮先

d fb page講姐 你有like你都知架
我都唔敢話自己真心愛曼
我都係收收皮先

迷爆早就應該收皮

典解禾仲係咁肥

本身肥仔底

幾時開始無得踢?

摩佬根本港女格

Shaw想解凍

希望華西比到勇氣佢

連飛機盃都唔踢

瘋狂擦鞋

要出哂面先得

幫daddy含又點話

就算physical ok
都仲要mental ok

屎波都係未ready 成日發夢咁 好有當年伊雲斯既感覺
典解場歐霸會係今晚踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞