曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [31]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

Icon一係升一係買 正路就普巴 不過英人icon就除左福仔 一隊未有人有潛力 但咁多年黎 英人都係鐘意白人多啲 福仔又唔係靚仔 未必做到 所以早幾年我一直覺得哈利簡尼 係最適合接月巴班

宜家班英撚
除咗熱刺嗰幾件
其他嘅連喺曼聯踢正選都未必夠班
想搵英人做icon都唔容易

拖肥個件戴維斯好似幾好
不過前鋒真係得哈利簡尼同福
但要到肥西咁真係好難
16歲肥西太勁,英格蘭真係唔知幾多年先有一個

16 歲 隊長 世 3

英人真係無幾個勁 熱刺個啲一定貴
哈利真係最平都6000萬pound 又唔值

6000萬值啦
英人 每季都同你入過廿球
不過唔覺熱會肯賣主力比聯賽競爭對手
幾年前熱仲係中上遊班就有可能
家下佢地變晒施蒙尼子弟兵咁
如果肥普走就話有可能姐

佢大賽就消失架啦 對曼個陣屎波都搞掂佢

中下游屠夫
成日話無問題無問題...
依加傷一個紅一個
兩個都係球隊重心
係咪重覺得無問題?

弱智仲學人上網?

下場歐霸唔係停賽咩?

而家班撚屌講緊星期日場決賽呀 張紅係咪帶落場決賽到 唔比踢呀?咪撚學人出頭啦

問多句姐
咁依家都有影响歐霸喎

我都係保持番一貫既語氣姐 實則係no offence 唔好嬲豬我
班友尋晚屌緊 "full team"打歐霸 會影響聯賽盃決賽

有時見到屌都廢事 後防已經唔係必然正選
馬達其實都唔算係 只係三場一場正選左右
福仔不嬲排係馬仔後面 係伊巴同普巴一定要出咁解
你唔出佢地佢地又唔高興 好難做既有時

唔高興係啦 同時邊個頂到佢地?

講緊贏到3粒 呢場唔抖邊場抖?對車仔定決賽定聯賽?
你估mk無得踢呢場唔開心,定係傷左踢唔到決賽唔開心
同埋 屌 話伊巴無得踢呢場會唔高興咪又係9up,等於之前有人9up馬仔訓練唔落力 hea一樣

下場歐霸唔係停賽咩?

而家班撚屌講緊星期日場決賽呀 張紅係咪帶落場決賽到 唔比踢呀?咪撚學人出頭啦

問多句姐
咁依家都有影响歐霸喎

我都係保持番一貫既語氣姐 實則係no offence 唔好嬲豬我
班友尋晚屌緊 "full team"打歐霸 會影響聯賽盃決賽

同埋 屌 話伊巴無得踢呢場會唔高興咪又係9up,等於之前有人9up馬仔訓練唔落力 hea一樣

伊巴性格咁既會同你做後備?
朗隊走左唔知幾時先可以有新既icon

就算走都唔想佢去中國吸毒氣

Icon一係升一係買 正路就普巴 不過英人icon就除左福仔 一隊未有人有潛力 但咁多年黎 英人都係鐘意白人多啲 福仔又唔係靚仔 未必做到 所以早幾年我一直覺得哈利簡尼 係最適合接月巴班

宜家班英撚
除咗熱刺嗰幾件
其他嘅連喺曼聯踢正選都未必夠班
想搵英人做icon都唔容易

CBJ 根正苗紅

唔靚仔, 不了
星期三晚歐霸 星期日晚決賽
其實計落都相隔有差不多96小時
作為職業球員頂得順嘅
作為職業球員頂得順嘅

最大問題係驚飛好遠
作為職業球員頂得順嘅

最大問題係驚飛好遠

尋晚法國啫 好近
作為職業球員頂得順嘅

最大問題係驚飛好遠

尋晚法國啫 好近

你地唔係討論緊同一樣野
作為職業球員頂得順嘅

最大問題係驚飛好遠

尋晚法國啫 好近

你地唔係討論緊同一樣野

成日話無問題無問題...
依加傷一個紅一個
兩個都係球隊重心
係咪重覺得無問題?

弱智仲學人上網?

下場歐霸唔係停賽咩?

問多句姐
咁依家都有影响歐霸喎

佢地主要同費sir比較 費sir可能出2,3個正選
睇返尋晚 常規正選有smalling,B仔,mk,pogba,ibra
所以屌左一晚?

下場歐霸唔係停賽咩?

問多句姐
咁依家都有影响歐霸喎

伊巴性格咁既會同你做後備?

fa cup對布力般試過後備上陣
mk傷都有得好屌
上場fa cup病左 沒踢 今場拉傷唔好運
咁怕傷 不如唔好踢
mk傷都有得好屌
咁怕傷 不如唔好踢

修仔姐 半full team都應該夠贏
啲人走哂都唔知有邊個淨啦
普巴讚m乜鬼apple
要不是霸氣盃
賽程使撚咁密
要不是霸氣盃
賽程使撚咁密

説好的自爆呢
普巴讚m乜鬼apple

摩納哥個個?
要不是霸氣盃
賽程使撚咁密

説好的自爆呢

由頭到尾都係屌摩狗點解出小豬出得咁少
如果唔係卡膠傷一定又唔會出
撚羊係足總打得好 之後歐霸又有得踢
但小豬拎完MOM都可以雪足一個月
仲要係落親場都交到貨
要不是霸氣盃
賽程使撚咁密

説好的自爆呢

今晚唔出小豬就自爆
普巴讚m乜鬼apple

摩納哥個個?

mbappe
好似幾L 勁喎
普巴讚m乜鬼apple

摩納哥個個?

mbappe
好似幾L 勁喎

https://youtu.be/3tXwxv5P5zA
岩岩睇完j片,又幾好j
不過跑姿好怪
要不是霸氣盃
賽程使撚咁密

説好的自爆呢

今晚唔出小豬就自爆

mk傷都有得好屌
咁怕傷 不如唔好踢

修仔姐 半full team都應該夠贏
啲人走哂都唔知有邊個淨啦

贏左猁喎
普巴讚m乜鬼apple

摩納哥個個?

mbappe
好似幾L 勁喎

https://youtu.be/3tXwxv5P5zA
岩岩睇完j片,又幾好j
不過跑姿好怪

又係黑鬼, 係未想變黑鬼聯呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞