曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [31]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
贏到3比0都全力到咁
我真係笑撚左

你話驚輕敵
幾個正選搭幾個後備囉屌

而家咪幾個正選搭幾個後備囉

Romero, Young, Smalling, Blind, Fellaini 呢d正選開咩

發覺啲人好撚盲反

不嬲都有呢類人 不過多數係即討post出現
好少係曼區都敢中入黎留言

睇下睇下 佢又講野喇
屌又無文沙

真心on9,贏緊3粒都唔比機會,唔搵人接班,係咪要華西同羊打到35歲

後備都無
FA cup又無份
但死都唔肯借出去
贏到3比0都全力到咁
我真係笑撚左

你話驚輕敵
幾個正選搭幾個後備囉屌

Romero, Young, Smalling, Blind, Fellaini 呢d正選開咩

d人盲架 冇腦架 唔好再撚佢地 我驚d細路哥佢地受唔住走去自殺

跟住吳克儉先生又要受靶。。

成個進攻線全正選盲 細緊都半正選不過無所謂,我覺得普巴夠 伊巴可以繼續抖
一陣傷左我真係笑 mk 加mata加福都得啦
On撚9好似得我一個屌咁
Fb大把人都屌7佢啦
贏到3比0都全力到咁
我真係笑撚左

你話驚輕敵
幾個正選搭幾個後備囉屌

發覺啲人好撚盲反

不嬲都有呢類人 不過多數係即討post出現
好少係曼區都敢中入黎留言

睇下睇下 佢又講野喇

你係咁撚勁既咪講下摩佬邊年第3年掂?
出正選都無可厚非,
一周雙賽都捱唔到之後點踢落去
而且前四唔一定穩陣, 黑起上黎出局肯定俾人屌到上天
摩佬點都唔會換哂
出正選都無可厚非,
摩佬點都唔會換哂

如果呢場伊巴傷左會唔會比人屌上天
出左卡膠唔出小豬好正常啦下話
呢個冇咩好屌
當年歐聯4強對史浩克
首回合贏波 次回合全後備
對面領隊見到出場陣容覺得有機贏
結果後備都數佢3粒

摩佬依家竟然要全正選
咁d後備踢乜波?
比你十線作戰都係個堆人
一陣傷左真係笑死人
幾個正選帶幾個後備唔得?小豬拎完mom一場都未打過。
摩佬真係教左十幾年波年年第3年柒咪就係你當班人鐵打囉。搵隊第3年keep到都無
後備去到第3年都無機會仲唔反你台咩
正選個個一年50場去到第3年仲有撚咁fit咩

幾個正選 - 伊巴謙莫域 , 阿妹, 馬達 , 米希達恩, baileys

幾個後備 - y.朗 , 阿盲, 清新, 卡膠, 爆炸

答唔答到你問題 ??
呢個冇咩好屌

唔合心水就屌架啦佢地
出正選都無可厚非,
摩佬點都唔會換哂

如果呢場出多副選輸波會唔會比人屌上天
呢個冇咩好屌

唔合心水就屌架啦佢地

啱心水 但係踢得差 都係屌到上天花板
出正選都無可厚非,
摩佬點都唔會換哂

到時咪換人囉
再講伊巴呢d球星點會想做後備, 唔出佢發爛渣都似
出正選都無可厚非,
摩佬點都唔會換哂

如果贏到3粒收一個伊巴都輸既話執左去啦講緊進攻仲有mata mk 普巴 不過是但,希望你地保佑e巴今場唔好傷啦
唔係真係唔知你地點算
呢個冇咩好屌

唔合心水就屌架啦佢地

爆炸=一直都冇場好波;if 出爆炸=屌!=摩佬on99
出正選都無可厚非,
摩佬點都唔會換哂

如果贏到3粒收一個伊巴都輸既話執左去啦講緊進攻仲有mata mk 普巴 不過是但,希望你地保佑e巴今場唔好傷啦
唔係真係唔知你地點算

你岩呀
除左決賽之外
我覺得應該場場都唔好出伊巴
費事驚佢傷
出正選都無可厚非,
摩佬點都唔會換哂

唔係真係唔知你地點算

咁下場出伊巴傷左, 之後聯賽點算?
聯賽出伊巴傷左, 之後歐霸杯點算?
咁係咪要長抖先
出正選都無可厚非,
摩佬點都唔會換哂

唔係真係唔知你地點算

有咩點 , 到時咪場場福仔239 囉
呢個冇咩好屌

agger
Ibra 呢兩年一定chur到佢盡架喇
加上佢既性格 佢需要更多入球
其實都係focus左ibra
屌又無文沙

真心on9,贏緊3粒都唔比機會,唔搵人接班,係咪要華西同羊打到35歲

後備都無
FA cup又無份
但死都唔肯借出去

重傳緊買右閘 等賣
出正選都無可厚非,
摩佬點都唔會換哂

唔係真係唔知你地點算

咁係咪要長抖先

贏到3粒 都出既分別都唔明
咁我都無咩想講
你認為兩者一樣就得
出正選都無可厚非,
摩佬點都唔會換哂

唔係真係唔知你地點算

咁係咪要長抖先

講呢d就無謂 要傷就訓練都會傷
不過領先三球作客法國係咪都要出作係值得商榷 都成35歲
黎緊賽程密到痴線 而家唔抖真係無得抖
希望半場換喇
仆街啦
而家諗起卡膠朗尼決賽唔會出\
屌啦星咪屎波做隊長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞