曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [31]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

呢幅圖正 3隻lb

darmian好撚靚仔

shaw 咁睇好似隊長

典解禾仲係咁肥

上季初個靚仔shaw b 去左邊

大米好撚型 好想幫佢含
Press-conference vs St Etienne

• Mourinho unsure if Rooney will stay
• Shaw will get his chance but must wait
• Rooney may miss EFL final
隊長

呢幅圖正 3隻lb

darmian好撚靚仔

shaw 咁睇好似隊長

典解禾仲係咁肥

呢3件下年仲係唔係度架

呢幅圖正 3隻lb

darmian好撚靚仔

shaw 咁睇好似隊長

典解禾仲係咁肥

呢3件下年仲係唔係度架

我shaw係核心黎, 係咪有咩誤會呀ching

雪左半季黎操都仲係咁肥, 咁唔掂喎
saul又入世界波
80m shut up and take my money
琴日睇fb d 曼聯新聞
我地u21 定23 就黎降班
點解butt 咁撚廢都可以繼續教?
明明呢幾年拎左兩三次冠軍
佢一接手就搞成咁都可以唔炒?
家老柒柒
7 小福最撚廢一定係佢
giggs 接手啦

因為butt本身已經係替工囉on99

依家先知u乜果d痛得降班
降去邊

唔知頭唔知路走去屌butt真係好撚on9
人地本身都已經臨時頂住
上年一次過走晒warren joyce同mcguinnes
U18早排先撬到熱刺個教練過黎
U21就仲未搵到人要畢特教住先
仲有u21人腳根本唔夠打
勁既就借/賣/升左一隊跟操
兩個Periera 都借走 cbj,riley又係
隊長weir賣
文西升上一隊
Gribbin之前長抖
U18有潛力個班又未升上黎
成績差左好撚正常

還我當年靚仔碌疏

還我當年靚仔碌疏

上季斷完腳 佢有張無著衫撐住仗 fit到

還我當年靚仔碌疏

上季斷完腳 佢有張無著衫撐住仗 fit到

比d時間我
操緊啦
已經無出去挽無食女

九成學埋隊長d野, 偷偷地去食炸雞啦

呢幅圖正 3隻lb

darmian好撚靚仔

shaw 咁睇好似隊長

典解禾仲係咁肥

本身肥仔底

其實Shaw季初都仲有得踢
就算有場俾摩狂屌 都仲有得踢

幾時開始無得踢?
就係佢on99 走去同摩佬講
話自己未ready 唔想踢開始

但明明係摩佬自己話 有邊個覺得自己未ready可以同佢傾

摩佬根本港女格
口講話無所謂 但你真係做就仆街

Shaw想解凍
快d好似馬仔咁 係twitter IG 擦鞋

呢幅圖正 3隻lb

darmian好撚靚仔

shaw 咁睇好似隊長

典解禾仲係咁肥

本身肥仔底

幾時開始無得踢?

摩佬根本港女格

Shaw想解凍

摩佬講過sometime not to play is to protect
可能佢都覺shaw未回覆狀態, 包括心理方面
斷過腳仲要係後衛, 下下都要對撞, 係難搞d
希望華西比到勇氣佢

最尾個句好gay

呢幅圖正 3隻lb

darmian好撚靚仔

shaw 咁睇好似隊長

典解禾仲係咁肥

本身肥仔底

幾時開始無得踢?

摩佬根本港女格

Shaw想解凍

摩佬講過sometime not to play is to protect
希望華西比到勇氣佢

連飛機盃都唔踢
點build up 信心

Shaw 要踢就好似馬仔咁啦
瘋狂擦鞋

琴日係個interview到
馬仔係咁I love man utd 笑左

要出哂面先得

呢幅圖正 3隻lb

darmian好撚靚仔

shaw 咁睇好似隊長

典解禾仲係咁肥

本身肥仔底

幾時開始無得踢?

摩佬根本港女格

Shaw想解凍

希望華西比到勇氣佢

最尾個句好gay

花膠入兩粒 第二球重要學朗隊笠射

呢幅圖正 3隻lb

darmian好撚靚仔

shaw 咁睇好似隊長

典解禾仲係咁肥

本身肥仔底

幾時開始無得踢?

摩佬根本港女格

Shaw想解凍

我覺得似係shawb真係未夠好daddy先唔出
有靚同後生lb daddy點會唔用咁on9
佢狀態操翻好就唔駛睇盲同大米啦

呢幅圖正 3隻lb

darmian好撚靚仔

shaw 咁睇好似隊長

典解禾仲係咁肥

本身肥仔底

幾時開始無得踢?

摩佬根本港女格

Shaw想解凍

我覺得似係shawb真係未夠好daddy先唔出
有靚同後生lb daddy點會唔用咁on9
佢狀態操翻好就唔駛睇盲同大米啦

比佢出咪又係比你地屌
根本未過到心理個關 比佢地只會塞死左路
比啲時間佢啦 唔一定係出佢先對佢好
你地睇下mk 雪左兩三個月咪又係咁勁
唔理馬仔係咪真心 佢對住傳媒咁講嘢 daddy一定最鐘意

講唱

講咩

https://www.facebook.com/manchesterunited/posts/10154510913247746
邊個放隊長邊個就係鬼
點解無論曼狗定利狗都流傳"托利斯搞到vidic 3次食紅"呢個 urban legend

第一次紅 (2008-09, 利2:1曼) - foul 馬斯黃牌; foul阿郎素第二黃
第2次紅 (2008-09, 利4:1曼) - foul 謝拉特直紅
第3次紅 (2009-10, 利2:0曼) - foul 托利斯黃, foul 古積特紅

得一次黃牌同費托有關
講真
我唔知以前既摩連奴帶超過三季波係點
只係知佢有性格都有成績
再睇佢既 YOUTUBE 痴線片
純粹講個種 PASSION
直情係 HYPER 兼年輕版既費SIR

大家都知曼聯更衣室又要變
又要建立新既秩序
大家同時又好驚摩連奴既狂妄性格會摧毀晒曼聯所有既傳統
個種矛盾搞到大家都好想摩連奴快手幫手換代引援同時又好想佢教三季就走

但由賽後訪問黎睇
我係度諗 3年前佢就係費SIR指定既接班人
3年過去 阿SIR終於離開曼聯 摩連奴歷盡鉛華 人生不在初相逢
一個大勝不驕 步步為營 同時足球智慧熱情還在頂峰既摩連奴
會唔會就係個個我地心目中既新阿SIR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞