曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [31]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
隊長唔好走

雖然你係假曼 但我都G持隊長唔好走

假曼羊鬧人假曼

曼子好記仇架
曼聯名將建議朗尼:去美國也別去中國

對於朗尼可能轉投中超的傳聞,曼聯昔日中場球星史高斯表態稱,中國不是朗尼該去的地方,他的建議是,回愛華頓,或者去美國。

作為 BT SPORT 的評球嘉賓,史高斯評論了曼聯對聖伊天的歐霸盃賽,當被問到朗尼和中超的話題時,他給出了自己的看法。「看起來似乎朗尼要離隊的,但我不認為中國對他來說是合適的地方。」

「朗尼是一個住家男人,中國不是他該去的地方。我想美國對他來說更合適,那裡的生活方式會更好一些,他可以像謝拉特、大衛碧咸一樣(去美國)。」

「顯然,如果要掙錢,中國是個合適的地方,但也許他該回愛華頓(朗尼昔日東家)踢幾年。」

史高斯還分析稱,朗尼現在在曼聯一定不開心。「我不知道他是否該走,但我想他可能確實想走了。他是一個想每週都打上比賽的球員,無論是關鍵戰還是小比賽,他都想打。眼下這種情況,一定會讓朗尼感到難受,他打不上大比賽,他會很煩躁的。」

前面個句你唔評論下

個個都係入佢中路嫁啦

季初右羊右華咪無切入囉 撚到人地傻

右路瘋狂側擊 左路馬仔切入又得落底又得

左路好多時馬仔俾人圍無人幫拖, 如果有件勁左閘cover埋就真係完美

斷腳肥仔shaw

盲佬大米安已經證明左唔掂, 肥疏究竟仲要儲幾耐氣
定係摩佬疊埋心水夏天買人

減緊肥牙ching

之前跟胡cfu上磅?

前面個句你唔評論下

個個都係入佢中路嫁啦

左路好多時馬仔俾人圍無人幫拖, 如果有件勁左閘cover埋就真係完美

斷腳肥仔shaw

夏天shopping list:
左右閘各一
前峰一
基沙文

有無補充?

b.朗, 美欺, 卻奧斯, 加坦, 加雷, 華拉提, 華拉尼, 馬治斯奧, vidal , 出齊士

施蒙尼, 普捷天奴, 拖舟, 屌帥, 費sir出山, 敢帥回歸, 椰子戰勝歸來.....

斷腳肥仔shaw

減緊肥牙ching

之前跟胡cfu上磅?

袋底推胸

前面個句你唔評論下

個個都係入佢中路嫁啦

斷腳肥仔shaw

減緊肥牙ching

之前跟胡cfu上磅?

仲胡c fu, 而家佢唔夠掙扎咩
肥西不要走
你走左叫我地迷西以後點算

斷腳肥仔shaw

減緊肥牙ching

之前跟胡cfu上磅?

就係得健身無健心
有冇人尋日有睇live
覺唔覺個21號好撚做作 店一店都跌低用手um住塊面

斷腳肥仔shaw

減緊肥牙ching

之前跟胡cfu上磅?

就係得健身無健心

力威健身,真正健身

斷腳肥仔shaw

減緊肥牙ching

之前跟胡cfu上磅?

就係得健身無健心

玩健身 唔健心
唔怪得心態唔好
朗尼來中超踢球看來不是無中生有的捏造,英國媒體捕捉到,曼聯隊長的經理人來到了中國天津,有可能和幾家中超球隊進行了會面。

《太陽報》披露,朗尼的經理人保羅-斯特雷科迪幾天前就飛到了中國,並在天津停留,本週二,他在天津的萬麗酒店退房離開,《太陽報》稱,之前幾天,他和幾家中超球隊的代表在這裡進行了接觸。

之前對朗尼有想法的天津權健隊,似乎在接觸後已不再感興趣,教練簡拿華路明確表示,確實接觸了朗尼方面,但認為曼聯隊長不適合權健的風格。當然,這也可能是一種說辭,價格因素則不便多談。

不過《太陽報》披露,在天津和朗尼經理人接觸的,不止一支中超球隊,其中一支給朗尼開出了一份三年合約,稅後週薪65萬英鎊,該隊還願意提前支付頭六個月的工資以表誠意,同時願意支付一筆簽字費。但具體這是哪支球隊,《太陽報》並未透露。

目前英國媒體普遍認為,在2月底中超轉會截止日前,朗尼離開曼聯的可能性不大,不過,隨著朗尼經理人現身中國,最近幾天有關他離隊的傳聞越來越多,不排除在最後一刻,真有某支中超球隊砸出大錢、曝出一個大消息的可能。
隊長唔好走

雖然你係假曼 但我都G持隊長唔好走

假曼羊鬧人假曼

曼子好記仇架

我真曼
曼聯名將建議朗尼:去美國也別去中國

對於朗尼可能轉投中超的傳聞,曼聯昔日中場球星史高斯表態稱,中國不是朗尼該去的地方,他的建議是,回愛華頓,或者去美國。

作為 BT SPORT 的評球嘉賓,史高斯評論了曼聯對聖伊天的歐霸盃賽,當被問到朗尼和中超的話題時,他給出了自己的看法。「看起來似乎朗尼要離隊的,但我不認為中國對他來說是合適的地方。」

「朗尼是一個住家男人,中國不是他該去的地方。我想美國對他來說更合適,那裡的生活方式會更好一些,他可以像謝拉特、大衛碧咸一樣(去美國)。」

「顯然,如果要掙錢,中國是個合適的地方,但也許他該回愛華頓(朗尼昔日東家)踢幾年。」

史高斯還分析稱,朗尼現在在曼聯一定不開心。「我不知道他是否該走,但我想他可能確實想走了。他是一個想每週都打上比賽的球員,無論是關鍵戰還是小比賽,他都想打。眼下這種情況,一定會讓朗尼感到難受,他打不上大比賽,他會很煩躁的。」

返愛華頓會唔會鏟草架?
我會好傷心
朗尼來中超踢球看來不是無中生有的捏造,英國媒體捕捉到,曼聯隊長的經理人來到了中國天津,有可能和幾家中超球隊進行了會面。

《太陽報》披露,朗尼的經理人保羅-斯特雷科迪幾天前就飛到了中國,並在天津停留,本週二,他在天津的萬麗酒店退房離開,《太陽報》稱,之前幾天,他和幾家中超球隊的代表在這裡進行了接觸。

之前對朗尼有想法的天津權健隊,似乎在接觸後已不再感興趣,教練簡拿華路明確表示,確實接觸了朗尼方面,但認為曼聯隊長不適合權健的風格。當然,這也可能是一種說辭,價格因素則不便多談。

不過《太陽報》披露,在天津和朗尼經理人接觸的,不止一支中超球隊,其中一支給朗尼開出了一份三年合約,稅後週薪65萬英鎊,該隊還願意提前支付頭六個月的工資以表誠意,同時願意支付一筆簽字費。但具體這是哪支球隊,《太陽報》並未透露。

目前英國媒體普遍認為,在2月底中超轉會截止日前,朗尼離開曼聯的可能性不大,不過,隨著朗尼經理人現身中國,最近幾天有關他離隊的傳聞越來越多,不排除在最後一刻,真有某支中超球隊砸出大錢、曝出一個大消息的可能。

好似有少少唔協調
尋晚唔算全主力啦 爆炸 羊 清新 小豬都有出
係唔好彩先傷MK同卡膠
老豆真係好鐘意同足總開拖

所以依家唔敢係場邊發癲 一發就比人踢上看台坐幾場

其實都唔止佢, 之前好多隊都有嘈過
意甲德甲會改星期五踢, 等佢地抖多日先踢歐洲賽搶分
成日話無問題無問題...
依加傷一個紅一個
兩個都係球隊重心
係咪重覺得無問題?

弱智仲學人上網?
成日話無問題無問題...
依加傷一個紅一個
兩個都係球隊重心
係咪重覺得無問題?

弱智仲學人上網?

下場歐霸唔係停賽咩?
聯賽已經 16 場不敗
聯賽已經 16 場不敗

排第幾先
弱智就真係唔好學人上網喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞