曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [31]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Mk點

決賽出唔到
Mk點

決賽出唔到

你咁肯定?
拜利一去完個非洲盃之後做乜事

明明佢身體質素好好 點解成日落鏟
重有佢同龍門好似無咩溝通 睇精華睇到有球清新出左黎
佢又去拎 差啲仆街
廢佬踢到變人乾未

佢又去拎 差啲仆街

兩個龍都識講西班牙文,佢又講西班牙文⋯ 咁都可以冇咩點溝通真係

佢又去拎 差啲仆街

兩個龍都識講西班牙文,佢又講西班牙文⋯ 咁都可以冇咩點溝通真係

就算出Ddg 佢地都係無溝通
屌呀
原來琴晚踢左
仲以為今晚先踢
屌呀
原來琴晚踢左
仲以為今晚先踢

我地講左好多次
屌呀
原來琴晚踢左
仲以為今晚先踢

我地講左好多次

假曼
屌呀
原來琴晚踢左
仲以為今晚先踢

我地講左好多次

睇唔到梳
屌呀
原來琴晚踢左
仲以為今晚先踢

我地講左好多次

假曼

屌 宜家傷2件啦 來緊仲要打決賽
Mk點

決賽出唔到

你咁肯定?

摩連奴賽後訪問講左,尋日伊巴普巴又90分鐘, 卡域克唔撚傷都唔撚出小豬, 拜利又停賽, 下圈抽中對羅馬就仆街
近來關於朗尼離隊的傳言愈演愈烈,甚至有些英國媒體認為在下週二中超轉會窗口關閉前,朗尼就會離開。不過權威媒體BBC和天空體育的最新消息都稱,朗尼不太可能在這個月加盟中超球隊,他會為曼聯踢完今季,不過朗尼今夏離隊的事實看起來已經不可避免了。

在曼聯與聖伊天的賽前記者會上,摩連奴在談及朗尼的去留問題時表示:「你必須去問朗尼,我都不能保證我下週繼續在這裡,我怎麼能去保證球員下季是否繼續在這裡呢?我可以保證,如果朗尼有一天離開了曼聯,這不是因為我想要他離開。我永遠不會趕走這位曼聯的傳奇。」雖然表態含蓄,但是英國媒體普遍認為,摩帥的話已經表明,曼聯對朗尼的轉會開了綠燈了。《郵報》和《鏡報》等英國媒體甚至認為,在下週二中超轉會窗口關閉前,朗尼就會離開曼聯轉投中超。

不過英國權威媒體BBC和天空體育的最新報導都堅稱,朗尼不太可能在這個月加盟中超。BBC稱,朗尼轉會中超的談判在下週就敲定的可能性非常小,他不太可能在近期轉會,他會留隊至賽季末。不過BBC也表示,朗尼在今夏離開曼聯看起來已經確定了。

天空體育的消息也稱,朗尼的經理人的確和一些中超球隊聯繫了,他們願意為朗尼提供75萬鎊的週薪,讓他成為世界第一高薪的足球運動員。但是朗尼不太可能在下週就完成轉會,即便交易發生,也需要等到今夏了。

朗尼與曼聯的合約還剩下18個月,合約中還有續約一年的條款。今季在摩連奴麾下,朗尼已經失去了主力位置。考慮到曼聯今夏還會進一步收購,朗尼留隊也將繼續被邊緣化,因此轉會也在情理之中。中超的高薪對於朗尼的確有吸引力,但是目前看來,這筆交易在近期很難完成了,最快也要等到今夏。

月巴走左,就可以高薪挖基沙文了
Mk點

決賽出唔到

你咁肯定?

摩連奴賽後訪問講左,尋日伊巴普巴又90分鐘, 卡域克唔撚傷都唔撚出小豬, 拜利又停賽, 下圈抽中對羅馬就仆街

其實拜利個到好易搞 中堅出返jones+rojo 就得
依家拜仁真係唔係好得 好小同人溝通 要佢夾返對波先得
Mk點

決賽出唔到

你咁肯定?

mk先最令人擔心
Mk點

決賽出唔到

你咁肯定?

原來d囡唔撚講野係咁解
Mk點

決賽出唔到

你咁肯定?

算罷啦,係度講話要留力就成班衝出黎護主話輸左點算
贏到3粒都咁無信心係會踢殘d人
黎緊賽事密到pk,希望唔好季尾因為傷病玩殘自己啦
近來關於朗尼離隊的傳言愈演愈烈,甚至有些英國媒體認為在下週二中超轉會窗口關閉前,朗尼就會離開。不過權威媒體BBC和天空體育的最新消息都稱,朗尼不太可能在這個月加盟中超球隊,他會為曼聯踢完今季,不過朗尼今夏離隊的事實看起來已經不可避免了。

在曼聯與聖伊天的賽前記者會上,摩連奴在談及朗尼的去留問題時表示:「你必須去問朗尼,我都不能保證我下週繼續在這裡,我怎麼能去保證球員下季是否繼續在這裡呢?我可以保證,如果朗尼有一天離開了曼聯,這不是因為我想要他離開。我永遠不會趕走這位曼聯的傳奇。」雖然表態含蓄,但是英國媒體普遍認為,摩帥的話已經表明,曼聯對朗尼的轉會開了綠燈了。《郵報》和《鏡報》等英國媒體甚至認為,在下週二中超轉會窗口關閉前,朗尼就會離開曼聯轉投中超。

不過英國權威媒體BBC和天空體育的最新報導都堅稱,朗尼不太可能在這個月加盟中超。BBC稱,朗尼轉會中超的談判在下週就敲定的可能性非常小,他不太可能在近期轉會,他會留隊至賽季末。不過BBC也表示,朗尼在今夏離開曼聯看起來已經確定了。

天空體育的消息也稱,朗尼的經理人的確和一些中超球隊聯繫了,他們願意為朗尼提供75萬鎊的週薪,讓他成為世界第一高薪的足球運動員。但是朗尼不太可能在下週就完成轉會,即便交易發生,也需要等到今夏了。

朗尼與曼聯的合約還剩下18個月,合約中還有續約一年的條款。今季在摩連奴麾下,朗尼已經失去了主力位置。考慮到曼聯今夏還會進一步收購,朗尼留隊也將繼續被邊緣化,因此轉會也在情理之中。中超的高薪對於朗尼的確有吸引力,但是目前看來,這筆交易在近期很難完成了,最快也要等到今夏。

月巴走左,就可以高薪挖基沙文了

岩岩睇bbc 朗隊既經理人去左大陸 睇黎好大機會月尾走
如果月尾唔走 夏天都會走
摩佬已經雪左朗隊好耐 好明顯想佢走
已經唔係佢計劃中
Btw 其實唔洗高薪都會黎
有邊幾隊可以出超過6000萬買人
Manchester United manager Jose Mourinho fears Henrikh Mkhitaryan and Michael Carrick will miss this weekend's EFL Cup final against Southampton at Wembley.

The midfield duo were forced off during the Reds' 1-0 Europa League Round of 32 second leg victory at Saint-Etienne, and now face a race to recover for Sunday's game.

Speaking in his post-match press conference, as well as to BT Sport after the game, Mourinho provided his early view of the situation, with both players set to be assessed.

Asked if the pair will be fit in time for the final, he said: "Honestly, I don’t think so. I think Henrikh and Michael are both out. But, this is based on my experience, not on my medical knowledge and not based on tests and what they have to do tomorrow.

"I think no chance but, I repeat, it’s just my experience. A calf, a hamstring, even if it’s a minor injury, some fibre damage, I think they're out.”

Mkhitaryan was replaced by Marcus Rashford during the first half, while Bastian Schweinsteiger came on in Carrick's place after the break, with Marouane Fellaini also involved after being named in the starting line-up.

"You can get hurt when you leave your house, you never know when or where," Mourinho added. "It is a result of so many games. But when someone's missing, it is the opportunity for another.

"Not having them before the final is complicated. But Marouane and Bastian, two players who do not play so much, gave good answers."

MK
Mk點

決賽出唔到

你咁肯定?

依家拜利真係唔係好得 好小同人溝通 要佢夾返對波先得

原來d囡唔撚講野係咁解

快啲夾返對波啦
我好想佢地講野呀
daddy手下真係唔會存在溫室小花
佢就係要你每時每刻都打到嘔血
daddy手下真係唔會存在溫室小花
佢就係要你每時每刻都打到嘔血

Mk會唔會突然出得返
好似傷得有d鬼

佢又去拎 差啲仆街

第二下hi到波皮洗撚俾牌咩
但紅左佢踢得仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞