曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [31]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
屌以為今晚踢
lm
屌以為今晚踢

我都想 星期六 日好悶無波睇
唔想垃圾痢贏波
又想班25仔降班
其實雲尼亞里真係好慘 咁樣食冇情雞
英超成立後得 阿記 軌 雙曼 布力般同李城拎過英超
個榮譽真係盡管降班十次都用唔哂
加上李城上上年係護級左喎 能夠將呢隊波拎到英超真係冇乜邊幾個得 應該將個看台改埋名都仲得
而家十二月拎年度最佳領隊 二月炒 痴撚線
你又唔係班霸 仲要咁急功近利 抵你降班到丙組
真係食撚屎
雖然摩佬公開撐雲尼亞里大部分係直線抽擊軌 但真係值得尊重

respect雲蛇
憎李城依隊西波
唔想垃圾痢贏波
又想班25仔降班

打和!
唔想垃圾痢贏波
又想班25仔降班

我寧願痢輸 顧惦自己前四先幫人抱打不平啦
唔想垃圾痢贏波
又想班25仔降班

唔想垃圾痢贏波
又想班25仔降班

唔想垃圾痢贏波
又想班25仔降班

有冇巴打買左件決賽版波衫
唔想垃圾痢贏波
又想班25仔降班

So true
原來車仔對曼場fa放左係星期一晚深夜3點9踢
叫做比起星期日踢再多日抖
原來車仔對曼場fa放左係星期一晚深夜3點9踢
叫做比起星期日踢再多日抖

輸波都大條道理懶賽程
If Man United win the EFL Cup tomorrow, they will be on 42 major honours.

Liverpool already changing their bio 😏😅

#MUFC

公海見到 笑左
If Man United win the EFL Cup tomorrow, they will be on 42 major honours.

Liverpool already changing their bio 😏😅

#MUFC

公海見到 笑左

加上李城上上年係護級左喎 能夠將呢隊波拎到英超真係冇乜邊幾個得 應該將個看台改埋名都仲得
真係食撚屎

respect雲蛇
憎李城依隊西波

李城唔學下阿記咁,人地柒到咁都唔炒雲加, 因為管理層信佢, 好心咁撚眷戀英超個位, 就季初科水買人啦, 候夫同摩根都老, 今季一踢得密啲就即時收皮

#MUFC

公海見到 笑左

費sir真係幫曼聯追近左利好多
所以聽晚要贏

#MUFC

公海見到 笑左

費sir真係幫曼聯追近左利好多

所以聽晚要贏

買定哂零食準備慶祝架啦
真係食撚屎

respect雲蛇
憎李城依隊西波

李城唔學下阿記咁,人地柒到咁都唔炒雲加, 因為管理層信佢, 好心咁撚眷戀英超個位, 就季初科水買人啦, 候夫同摩根都老, 今季一踢得密啲就即時收皮

咁大問題係佢地鬼有錢咩
所以聽晚要贏

買定哂零食準備慶祝架啦

圖已cap 聽日bin鳩你c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞