曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [31]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
mk傷都有得好屌
上場fa cup病左 沒踢 今場拉傷唔好運
咁怕傷 不如唔好踢

修仔姐 半full team都應該夠贏
啲人走哂都唔知有邊個淨啦

贏左猁喎

真係唔好睇小修
比人炒無左個盃就真係笑死
成日話無問題無問題...
依加傷一個紅一個
兩個都係球隊重心
係咪重覺得無問題?

弱智仲學人上網?

下場歐霸唔係停賽咩?

而家班撚屌講緊星期日場決賽呀 張紅係咪帶落場決賽到 唔比踢呀?咪撚學人出頭啦

問多句姐
咁依家都有影响歐霸喎

我都係保持番一貫既語氣姐 實則係no offence 唔好嬲豬我
班友尋晚屌緊 "full team"打歐霸 會影響聯賽盃決賽

有時見到屌都廢事 後防已經唔係必然正選
馬達其實都唔算係 只係三場一場正選左右
福仔不嬲排係馬仔後面 係伊巴同普巴一定要出咁解
你唔出佢地佢地又唔高興 好難做既有時

佢地主要同費sir比較 費sir可能出2,3個正選
睇返尋晚 常規正選有smalling,B仔,mk,pogba,ibra
所以屌左一晚?

女又唔俾講, 連互屌都無既呢度咪靜過鬼
普巴讚m乜鬼apple

摩納哥個個?

mbappe
好似幾L 勁喎

https://youtu.be/3tXwxv5P5zA
岩岩睇完j片,又幾好j
不過跑姿好怪

腳好長 身好短
普巴讚m乜鬼apple

摩納哥個個?

mbappe
好似幾L 勁喎

岩岩睇完j片,又幾好j
不過跑姿好怪

又係黑鬼, 係未想變黑鬼聯呀

仲有bagayoko
https://youtu.be/9I5WsgJYtDE
成隊摩納哥都好好j
普巴讚m乜鬼apple

摩納哥個個?

mbappe
好似幾L 勁喎

岩岩睇完j片,又幾好j
不過跑姿好怪

同馬仔撞位喎 同埋係得右腳?
mk傷都有得好屌
咁怕傷 不如唔好踢

贏左猁喎

真係唔好睇小修

獌狗睇小人
以為食硬
真係笑死
mk傷都有得好屌
咁怕傷 不如唔好踢

贏左猁喎

真係唔好睇小修

獌狗睇小人
以為食硬
真係笑死

都唔睇下自己咩料
對猁都未贏過 係今年

次次見你都係喊個樣既

次次見你都係喊個樣既

就死

次次見你都係喊個樣既

就死

點解
普巴讚m乜鬼apple

摩納哥個個?

mbappe
好似幾L 勁喎

岩岩睇完j片,又幾好j
不過跑姿好怪

迪比料
普巴讚m乜鬼apple

摩納哥個個?

mbappe
好似幾L 勁喎

岩岩睇完j片,又幾好j
不過跑姿好怪

迪比料

核廢料
朗尼轉會中超的傳聞,這幾天佔據著英國媒體的大幅版面。不管朗尼是否能夠壓哨加盟中超,至少有一點是肯定的,那就是朗尼確實動了離開曼聯的心思。在這種情況下,前英超出名教頭哈里列納便建議阿仙奴和雲格,趕緊簽下朗尼吧。

列納在他的專欄中寫道:「阿仙奴應該進行一次豪賭,開兩年合約簽下朗尼。雖然雲格和摩連奴之間不和,但他們之間也有過施治從他們手裡轉會的案例。這意味著,朗尼加盟阿仙奴,並非是不可能的事情。」

列納接著表示:「雲格在過去,可以依靠韋拉或者亞當斯來領導球隊,如今他可以嘗試用朗尼去做這項工作。雖然朗尼不是阿仙奴元老,但他還是能夠力助阿仙奴提升一個檔次。」
朗尼轉會中超的傳聞,這幾天佔據著英國媒體的大幅版面。不管朗尼是否能夠壓哨加盟中超,至少有一點是肯定的,那就是朗尼確實動了離開曼聯的心思。在這種情況下,前英超出名教頭哈里列納便建議阿仙奴和雲格,趕緊簽下朗尼吧。

列納在他的專欄中寫道:「阿仙奴應該進行一次豪賭,開兩年合約簽下朗尼。雖然雲格和摩連奴之間不和,但他們之間也有過施治從他們手裡轉會的案例。這意味著,朗尼加盟阿仙奴,並非是不可能的事情。」

列納接著表示:「雲格在過去,可以依靠韋拉或者亞當斯來領導球隊,如今他可以嘗試用朗尼去做這項工作。雖然朗尼不是阿仙奴元老,但他還是能夠力助阿仙奴提升一個檔次。」

朗隊會唔會減人工呀
雲加連20萬都比唔起呀

朗隊會唔會減人工呀
雲加連20萬都比唔起呀

mk傷都有得好屌
咁怕傷 不如唔好踢

話你on9怕你嬲
上場fa mk有出囉
係咪比賽密到你連邊場打邊場都搞唔清
Young: "I'm here at #mufc for the rest of the season and another year, so I am concentrating on everything here." [pa]
*If* Mkhitaryan misses Sunday, possible issue of moving Mata to No.10 role could be offset by playing Young on the right wing. #mufc
Mkhitaryan and Mata dovetail so well it justifies Mata on the right wing but without Mkhitaryan he needs to play centrally. #mufc
Lingard isn't a winger and Rashford has struggled on the right. Young better on the left but he's a seasoned winger and in decent form.

100%agger
*If* Mkhitaryan misses Sunday, possible issue of moving Mata to No.10 role could be offset by playing Young on the right wing. #mufc
Mkhitaryan and Mata dovetail so well it justifies Mata on the right wing but without Mkhitaryan he needs to play centrally. #mufc
Lingard isn't a winger and Rashford has struggled on the right. Young better on the left but he's a seasoned winger and in decent form.

100%agger

摩佬咪又係433
爆炸hehe妹妹
Young: "I'm here at #mufc for the rest of the season and another year, so I am concentrating on everything here." [pa]

真曼子

真曼子

U假曼

100%agger

迷羊既春天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞