假如我地帶頭發動眾籌英國登報,以《中英聯合聲明》做突破點升級,你支唔支持?

3750 回覆
10843 Like 41 Dislike
支持

btw 行動包括先同彭定康取得聯絡 會唔會有助於事態喺英國導正方向?
支持
快啲搞
好想瘋狂課金
講晒你所提有咩問題,你係要死撐,中國先係問題主因。你死都要用個偷換概念嘅方法屈落英國度。登報個版面就得咁大,你講越多唔關事或唔夠關事嘅,就必然distract咗件事。話你distract有邊忽講錯你?
FSG正仆街 $500
基本上見到攬炒巴個名就已經要支持同幫手推post!
你無論係上庭定做仲裁,果個法庭定仲裁處都係睇哂所有文件黎判斷
而而家份文件就係有寫英國有監察一國兩制,即係有履行條約下既責任

你盲目去講英國文化係點點點,本則上同人大釋法話中國文化係點點點所以基本法係咁演繹係一樣
你自己distract件事就唔好屈人搞大台。登報我無份搞嘅,大乜台?唔夠人講就玩貼標籤呢個邏輯謬誤
好想捐錢 幾時幾時?
盲咩目?又老屈。前面我講緊登報唔好咁講,你twist去國際法庭點點回去講我有問題?再偷換少少添啦笨
來吧,必課
講晒你所提有咩問題,你係要死撐,中國先係問題主因。你死都要用個偷換概念嘅方法屈落英國度。登報個版面就得咁大,你講越多唔關事或唔夠關事嘅,就必然distract咗件事。話你distract有邊忽講錯你?
唔好用“唔同意就喺度死撐話你無distract.
lm
你只需要好簡單咁答︰而家英國係咪無監察一國兩制係香港既運作,有定係無?
你去執著佢however 之後點寫,同埋當地文化係點都無用
唔好用“唔同意見”去偷換。提出唔同意見唔一定會做成distraction. 但提出嘅意見有問題就可能做成distraction.

歡迎唔同意見。但有問題嘅意見就唔該講完就收聲,唔好喺度死撐

登報個版面就得咁大,你講越多唔關事或唔夠關事嘅,就必然distract咗件事。話你distract有邊忽講錯你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞