假如我地帶頭發動眾籌英國登報,以《中英聯合聲明》做突破點升級,你支唔支持?

3750 回覆
10843 Like 41 Dislike
大力
即課,唔洗諗
推!!!
幾時來真開始籌
我個個留言都親自睇
老老豆豆登報有冇用我唔知 當買個希望
總之 我捐!
宜家要做嘅野
遠大於BNO平權
要救 就成個香港一齊救
又要哂錢係外國報紙度。。。
外國要幫手根本唔使等你地登報。。人地有MI5,
你估真係要靠你地提議?太天真
留返d 錢救義士啦
英國選緊黨魁(首相),香港議題一定會係Boris Johnson同Cunt焦點
英國大選在即

支持登報俾壓力英國政客!!!
樓主會唔會同佢哋合作
[眾籌] 登報宣布中英聯合聲明失效+上歐洲人權法庭
https://lih.kg/1293054
兄弟爬山,各自努力
推!!!!!
建議文宣要暗示香港人可以接受歸英
雖然大家未必想歸英,但係歸英好可能會變成現實
而且對支共嘅威脅明顯大過港獨(中英外交戰癲過反港獨好多好多

立會香港旗立投名狀>英國declare breach收回香港>公投決定獨立定留喺英國
英國要玩到盡,係可以對聯合聲明 declare breach,收番香港
理論上 declare breach 嘅後果:
共治香港成為非法政權,視為非法霸佔
永久割讓部分要交還英國、租借部分要交還中華民國(即係台灣)
=香港真正脫離"一國"掌控,解決2047大限

呢件事其他國家唔會做得到
就算係美國,最多都只可以對中国施壓,維持香港自治直到2047
中英口水戰"精彩"到不可思議就係因為英國有權收番香港

(sorry for 1999 好眼瞓
窮學生但係老閪都支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞