假如我地帶頭發動眾籌英國登報,以《中英聯合聲明》做突破點升級,你支唔支持?

3750 回覆
10843 Like 41 Dislike
半年報告即係你根本連原文都無睇過啦

唔好再搞啲名不正言不順又失焦嘅事

focus on 中國違反先係重點
各位巴絲注意!!
唔好再失焦 blame 英國!
我地要爭取更多盟友!
只要英國國民關注,佢地d 議員就知要做乜去拉票

唔好再講乜bno 乜監篤不力!
咪就係囉。但條友一直都死撐。都唔知係咪有心搞分化同distract件事
而家可行既方法係叫英國先制裁班英藉賣港賊,好似香港自由和民主法咁,議會應該有工具可以用到
bno可以集資開公司借返佢哋?
有冇巴絲想一齊幫手,我覺得唔止要上人權法庭,仲要控告英國違反中英聯合聲明。

最近已經download 左所有野落黎研究,希望有巴絲可以一齊幫手。
中國違反係必然事實,問題係佢告鳩佢,佢唔會理你。

告英國,將佢拖落水,先叫有一綫生機。
可以點幫到手?
必定課金支持
支持
咁講即係證明咗你無睇份報告原文囉,好多份之前已經陳述晒咩問題啦。“However”之後先係重點。連英國文化都未識,走去話夾英國上檯。你啲方法夾到人哋上檯先怪啦
1. 希望有識法律巴絲幫手睇返中英聯合聲明同基本法既內容。

2.由1997年7月1日開始既新聞,每件都要查證。

3.利用以上英國無幫過手,出過聲既事告上國際法庭。
大力支持! 將不可能變成可能
up
立即課金
攬炒你做我就比錢
我無野講
我睇下晏d 有無時間做第一點
不過如果有其他更得閒既巴絲可以做就去做啦
其實根本應該比香港人自己決定,但共產黨唔係選項
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞