家庭教師Reborn咧套舊嘢,大家點睇

339 回覆
72 Like 9 Dislike
設定好好 背景都一流 用意大利式既黑社會 同時用family包裝 男女讀者通吃 後面指環,火焰都無乜問題
但最大問題係主角無明顯目的點解要戰鬥 次次都講到係比人逼 唔打唔得 比人感覺無咁主動 咁有領袖氣質 就算劇情寫到佢carry全家 佢下秒都係苦笑咁話唔係唔係 呢個位係王道戰鬥漫畫我覺得扣好多分 令成套野難成大器
後期江郎才盡就屌都廢事啦 不過最後果篇解開番d伏筆咁吸引到人睇就知個設定有幾吸引人
有冇人講下山本到底撞咗幾多次牆,印象得打幻騎一次
我反而鍾意佢早期搞笑既路線
果陣最鐘意山本同六道

山本個時雨劍法真係講到好無敵好有型
好想睇佢打贏 不過唔知點解成日輸

至於六道著件綠色校服真係好肉酸
但六道佢個能力同果陣邪味好吸引
不過次次都係見到條女
10年後六道好正

雲雀其實真係好撚煩 下下口upup咩草食肉食
不過佢出親黎真係煞到場 睇佢屌打對面救世界

不過我覺得都係天野勁 畫到個個咁有型先咁hit
後段真係好差 但都keep住睇曬
同埋果陣隻NDS reborn打架好好玩

山本都係輸左次姐
以前追得好勁,不過有一排忙就停咗
之後發覺原來咁長就無再追
覺得個個角色都好型
如果打完白蘭之後直接到代理戰爭會好睇好多
西蒙悶到 唔知佢想點

不過應該係唔夠人打代理戰所以要整多個西蒙出黎湊人數
如果打完白蘭之後直接到代理戰爭會好睇好多
西蒙悶到 唔知佢想點

不過應該係唔夠人打代理戰所以要整多個西蒙出黎湊人數

代理戰其實都唔好睇 感覺上仲鳩黎過西蒙
一路講緊班守護者要守護阿綱 最後走黎打鳩阿綱
Btw 雲雀堅柒 十年後成熟左先型
雲雀動畫進度真係好柒
打親唔係輸啲on9野就係對方走場或者自爆
打贏好多時都有幫手
好少1on1屈到尾
雲雀動畫進度真係好柒
打親唔係輸啲on9野就係對方走場或者自爆
打贏好多時都有幫手
好少1on1屈到尾

不過動畫有做10年後雲雀一個打十幾個呢場
8059、6927、D18、XS、里藍
諗番都青春
不過我又係睇到未來篇一半就追唔落,之後咩七花我完全無聽過添
人設一流 故事九流
打六道 xanxus都好睇
未來篇出哂動物打已經覺得好on9
再之後果d都為出而出
係最尾代理人篇好番些少叫做收到個尾
以前放學成日同人挑nds隻game
果陣最鐘意山本同六道

山本個時雨劍法真係講到好無敵好有型
好想睇佢打贏 不過唔知點解成日輸

至於六道著件綠色校服真係好肉酸
但六道佢個能力同果陣邪味好吸引
不過次次都係見到條女
10年後六道好正

雲雀其實真係好撚煩 下下口upup咩草食肉食
不過佢出親黎真係煞到場 睇佢屌打對面救世界

不過我覺得都係天野勁 畫到個個咁有型先咁hit
後段真係好差 但都keep住睇曬
同埋果陣隻NDS reborn打架好好玩

我都有玩果隻nds game

NDS家教系列跟住漫畫進度KEEP黎出超撚正
個故事模式跟足原住黎打,打鬥出招又爽快
個陣最鍾意連禁兩下左右方向鍵衝前又出拳打,草夠氣再禁下底D招式出技勁撚爽
只記得有個露出妹
打鬥型BL漫

利申 山獄撚
好多都唔記得
搞到我想重睇
要繁盛或毀滅都隨你
你所相信的事物,果然也是這個
幻覺,有幻覺。幻覺中潛伏著有幻覺,有幻覺中孕育而生的幻覺。真實中包含著謊言,謊言中潛藏著真實,這就是霧
幻覺,有幻覺。幻覺中潛伏著有幻覺,有幻覺中孕育而生的幻覺。真實中包含著謊言,謊言中潛藏著真實,這就是霧

簡單唻講就係真的假不了,假的真不了
難分真與假

簡單唻講就係真的假不了,假的真不了
難分真與假

你輸既原因只有一個, 就係與我為敵
代理戰爭篇講到利邦遲早會變復仇者個下真係幾SAD
阿綱:我絕對唔會比你死
代理戰爭篇講到利邦遲早會變復仇者個下真係幾SAD
阿綱:我絕對唔會比你死

利邦 其實我覺得佢好陰公
又食唔到尤妮個祖先
我覺得山本嘅劍技好型

攻式、守式、特式、總集奧義

咁多角色我最欣賞係山本,老豆教佢時雨蒼燕流好撚正。爭奪戰睇佢對斯夸羅個度肉緊到出哂汗,好緊湊個場真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞