家庭教師Reborn咧套舊嘢,大家點睇

339 回覆
72 Like 9 Dislike
成套戲最正係尤尼老母

碧洋琪都正喎

果時真係成日會將咬殺放係口

Same

Same

而家睇返雲雀好中二病
只記得有個露出妹

邊個
想睇多d reborn同尤尼婆婆個故仔
動畫原創左幾幕佢地兩個調情
當年我係比佢漫畫前期搞笑內容吸引 就追開 點知追追下劇情急轉 變左打鬥漫 果時出boys & girls同埋xanxus黎搶指環真係第一個高潮位 正撚到 不過我覺得最正真係未來篇一開波 op4再加畫面 完全未知既世界 好撚有神秘感 仲要10年後個個守護者型撚到 我自己都有ff過 仲要用指環戰鬥 成個未來篇設定屈晒機 不過可惜 之後西蒙篇其實一般

代理篇最好睇其實就真係睇啲bb解印釋放能力 利邦屌打老豆同埋夜之炎

當年好多女都中意 不過弗蘭好正 成日串9人 又串王子又串六道又串基佬又串xanxus
當年我係比佢漫畫前期搞笑內容吸引 就追開 點知追追下劇情急轉 變左打鬥漫 果時出boys & girls同埋xanxus黎搶指環真係第一個高潮位 正撚到 不過我覺得最正真係未來篇一開波 op4再加畫面 完全未知既世界 好撚有神秘感 仲要10年後個個守護者型撚到 我自己都有ff過 仲要用指環戰鬥 成個未來篇設定屈晒機 不過可惜 之後西蒙篇其實一般

代理篇最好睇其實就真係睇啲bb解印釋放能力 利邦屌打老豆同埋夜之炎

當年好多女都中意 不過弗蘭好正 成日串9人 又串王子又串六道又串基佬又串xanxus

冒牌王子
六道+指環戰幾好睇
十年後前半ok
真六吊花on99
漫畫後期

睇完指環就棄左

Same

而家睇返雲雀好中二病

我成日都覺得佢係睇動物紀錄片睇上腦
睇鋼練,火影,衝鋒,你會比主角所支持個種理念,會令到你覺得好熱血,但係咧套完全比唔到咧個感覺我

火影個左膠主角好撚煩
你們都退下 他的對手是我
後期目標變哂去腐女同中二病買戒指玩具

Same

而家睇返雲雀好中二病

我成日都覺得佢係睇動物紀錄片睇上腦

最撚好笑 班風紀癲撚到十年後都跟住佢

Same

而家睇返雲雀好中二病

十年後果陣好成熟 又型
所以一出返十年前 我就唔鐘意睇
了平都係

Same

而家睇返雲雀好中二病

十年後果陣好成熟 又型
了平都係

了平真係正宗煩膠

Same

而家睇返雲雀好中二病

十年後果陣好成熟 又型
了平都係

了平真係正宗煩膠

藍波表示無對手

Same

而家睇返雲雀好中二病

十年後果陣好成熟 又型
了平都係

了平真係正宗煩膠

藍波表示無對手

始終係細路
爛尾
十周年都只係出藍光碟
二季動畫已成有生之年系列
十周年都只係出藍光碟
二季動畫已成有生之年系列

希望可以搞多次演唱會
個人表示指環爭奪戰之後已經係垃圾

個陣獄寺同開膛王子個場戰鬥真係世界級
有鬥智 戰術 又有熱血感動

後期淨係玩裝備
作者功力唔夠
個人表示指環爭奪戰之後已經係垃圾

個陣獄寺同開膛王子個場戰鬥真係世界級
有鬥智 戰術 又有熱血感動

為一家人齊齊整整而放棄輸贏真係寫得幾好
OP首首經典
而家都仲loop緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞