家庭教師Reborn咧套舊嘢,大家點睇

339 回覆
72 Like 9 Dislike
高峰係十年後既基地衝入戰
當時首op亦係個人覺得最好聽既一首
https://www.youtube.com/watch?v=5ycrh-aKHS8

到真六屌花出場同choice戰爭就真係on99
其實choice戰爭個setting好似打機咁幾得意
點知打完一場就不了了之,仲要拖黎做,單純俾敵我雙方部份show off就算
之後唔洗講啦
最鳩係真六屌花(計埋ghost)入面有2個俾主角ko,3個俾白蘭ko
其他人升咁耐級原來只係黎睇戲
成日整D設定出黎之後用一次就唔用
https://www.youtube.com/watch?v=5ycrh-aKHS8

點知打完一場就不了了之,仲要拖黎做,單純俾敵我雙方部份show off就算
之後唔洗講啦
最鳩係真六屌花(計埋ghost)入面有2個俾主角ko,3個俾白蘭ko

Last Cross我到而家都仲會成日聽
仲有Easy Go

之後唔洗講啦

認同未來篇初期好好睇
真6吊花一出場就公式化
垃圾到仆街 打大地個時最撚on9
主角佢地打完白蘭竟然可以輸比班垃圾新手
未來篇節奏好慢
唔夠打-》新裝/技-》唔夠打-》新裝/技 章章都係咁loop

之後唔洗講啦

認同未來篇初期好好睇
真6吊花一出場就公式化
垃圾到仆街 打大地個時最撚on9
主角佢地打完白蘭竟然可以輸比班垃圾新手

boys and girls先神作
係animax知呢套野 幾有趣

btw唔知點解覺得幾hehe
根本未來篇佢自己都駁唔翻自己
1.自己人太廢係不爭事實
2.敵人無論各方面都完爆自己隊
3.唯一戰力雲雀都要比人回歸10年前
結論:戇鳩鳩
唔夠打-》新裝/技-》唔夠打-》新裝/技 章章都係咁loop

升裝唔係問題,問題係未來篇升完都唔夠人揪,最後鬥大聲嗌,邊個嗌得大聲就贏
明明閘係幾型,不過變到鬥大聲就當堂柒哂
唯一可取之處就係d戒指真係好型
係animax知呢套野 幾有趣

btw唔知點解覺得幾hehe

呢套當年根本係腐女至愛黎
仔又多,仲要件件都係靚仔

升裝唔係問題,問題係未來篇升完都唔夠人揪,最後鬥大聲嗌,邊個嗌得大聲就贏
明明閘係幾型,不過變到鬥大聲就當堂柒哂

基地戰其實升級完都仲有d戰術睇
但之後既所謂戰術根本只係cd時間單純得主角草完氣就又過一版
攝時間睇下都ok既
突出既地方係人設 其他地方都做得好差
我覺得幾好睇 重睇左兩次
但未來果到偏悶 劇情又慢
一直覺得好on9 係白蘭稱霸世界 但代理戰又比人秒 阿網拯救世界但又打唔贏老豆
其實用天空黎設定好正

但後期咩都渣唔出黎
招式只係不斷咁加大啲火
爛尾
Btw 廿年後藍波真係好型
唔好一次過睇
隔幾幾個月睇一篇
如果唔係會覺得悶
根本只係打來打去
作畫同設定係型嘅
真係爛尾
到最後都唔講粉姐色頭髮係咩水
不過細個真係好鍾意
覺得d人好型
最on9係大地篇
好鍾意弗蘭
同王子好撚搞笑
後期好差但都睇哂
主角最撚尻
成撚日掛住諗女唔理兄弟
最尾都係用x Burner
reborn : ciao
動畫有原創 漫畫直接打choice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞