家庭教師Reborn咧套舊嘢,大家點睇

339 回覆
72 Like 9 Dislike
我覺得山本嘅劍技好型

攻式、守式、特式、總集奧義

時雨蒼燕流是完美無缺、最強無敵
動畫係咪冇可能再出番漫畫出左個d??
西蒙篇戰鬥其實都唔差,不過真係得一兩場係正
第一場了平對青葉紅葉首戰真係正到痴線
晴之臂環要充能到100%先可以打到紅葉幾乎"累"低
到最後仲要一齊大叫對方個名再擊拳訓低真係好撚燃

了平青葉戰係西蒙篇最有心機嘅一場,雲雀戰印象中都唔差,但係其他太on9扣到負分
我覺得山本嘅劍技好型

攻式、守式、特式、總集奧義

時雨蒼燕流是完美無缺、最強無敵

好伏要睇資質
動畫係咪冇可能再出番漫畫出左個d??

唔出好過出
垃圾 妖尾都比唔上

蛇尾就一定 虎頭就稱唔上

雞同鴨講
中學勁鐘意睇 人設好正 但去到六吊花就棄左
果陣唔敢俾人知我睇 驚人覺得我係腐女
中學女神好撚鍾意呢套
後期爛撚到
同殺戮格雷一撚樣
西蒙篇戰鬥其實都唔差,不過真係得一兩場係正
第一場了平對青葉紅葉首戰真係正到痴線
晴之臂環要充能到100%先可以打到紅葉幾乎"累"低
到最後仲要一齊大叫對方個名再擊拳訓低真係好撚燃

了平青葉戰係西蒙篇最有心機嘅一場,雲雀戰印象中都唔差,但係其他太on9扣到負分

最有印象 雲雀戰 一邊用冰 係咁生
雲雀用手扣 繁殖 屌打
其他都無印象
都係果句成日柒化山本抬高獄寺
次撚次山本出大絕都唔撚中或柒左屌佢老母
絲打我都重睇左3次 未來篇唔好睇
其實個戰鬥系統係幾好,但故事往往一去到未來嘅嘢注定失敗,因為個故事結局都定咗,所以仲點作落去
然後個大地7屬性完全推翻未來篇73次方嘅關係
最尾個篇度其實可以發大佢嚟搞,但因為作者驚同未來篇個幅度一樣,失去未來篇個重大程度,拿捏得唔好
套野最後爛尾 但起碼識完 同最後角色畫得好靚
次次打完大佬 主角變返0lv
十年後真係畫到好型 舊電腦儲左勁多圖
停咗2日,睇到150幾,諗緊點頂六吊花個part
始終有個心想睇綱佢變最強個mode個陣,但係中間咧段真係...
前幾個月都重睇晒 想問動畫係咪仲係打完白蘭就完左
仲有無可能再出
我反而鐘意前期搞笑日常
之後就係指環爭奪戰同代理戰,
果陣最期待都係睇果七個嬰兒
動畫唔知我個孫出世果陣有冇新一季
我反而鐘意前期搞笑日常

7個試煉個到好似有點兒戲,1集ko一個,下下都用X Burner 心諗可唔可以有時用格鬥技贏
聽講今年6月出10週年blu-ray合輯同聲優見面會
動畫會唔會接返落西蒙篇就真係睇今年
我反而鐘意前期搞笑日常

7個試煉個到好似有點兒戲,1集ko一個,下下都用X Burner 心諗可唔可以有時用格鬥技贏

iron man都冇新招,同死神一樣,月牙天沖用到尾
我反而鐘意前期搞笑日常

爆漫講緊果套本身邪道漫畫被迫改成王道漫就係reborn
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞