家庭教師Reborn咧套舊嘢,大家點睇

339 回覆
72 Like 9 Dislike
十年後雲雀用無限增生手扣打柒 偽六屌花
未來篇完撚咗佢,應該好好多
最撚on9 係吹到白蘭 征服左咁多個平行世界都輸比主角團
但完左果篇後 無啦啦多個西蒙一族出黎屈機

最尾果篇都無謂提 川平(?)大叔幾話就洗哂白
然後BBQ大結局
http://youtu.be/u9gK_gKkmKM
http://youtu.be/1vootQHhLRE
http://youtu.be/_pLCVOmGBGA
http://youtu.be/VzkjAPXw_4s

點解啲BGM都咁尾機

我細個都down過佢啲soundtracks落手機聽 好撚正

終於有人講bgm ,家教bgm真係好正
我覺得套動畫成功bgm + op 好重要
BTW 有無人聽最後個首ed

我好鐘意指環爭奪戰bgm

阿鋼超死氣既bgm
同埋雲雀出場既bgm
聽親都起雞皮
垃圾都吹奏=.=

到最尾都無講到呢兩條友嘅身份
個陣啲角色歌真係好好聽
最鍾意雲雀同六道合唱個首櫻花
個陣啲角色歌真係好好聽

96既 淚の温度
個陣啲角色歌真係好好聽

96既 淚の温度

雲雀六道個首好耐無聽,但你一講首歌就係個腦到播
個陣啲角色歌真係好好聽

96既 淚の温度

51集開始轉個首ED
個陣啲角色歌真係好好聽

96既 淚の温度

51集開始轉個首ED

雲豆唱校歌
個陣啲角色歌真係好好聽

96既 淚の温度

51集開始轉個首ED

雲豆唱校歌

雲豆同個堆匣動物都好得意

到最尾都無講到呢兩條友嘅身份

鳩估,應該係格子臉派黎監視73既人,原因係佢地之前將瑪雷戒指比左白蘭,但明明佢地自稱係彭哥列既人,戒指爭奪戰個陣又負責仲裁。彩虹代理戰有尾道做格子臉代理人所唔洗切爾貝洛出場
個陣啲角色歌真係好好聽

96既 淚の温度

51集開始轉個首ED

雲豆唱校歌

以前我入左雲豆唱校歌個段做msg鈴聲
個陣啲角色歌真係好好聽

角色歌首首都正,好有角色既風格。Xanxus個首角色歌有霸氣,到而家都仲記得d前奏 雲雀首角色歌都唔係歌黎,只係配佢專用bgm再加佢平時講既咬殺落去就算 六道骸個首最好聽
D設定越出越多 其實唔多明 特別係未來編
但劇情幾緊湊
追post睇返山本,又諗返起第一次睇就有嘅問題
明明佢用燕特攻係隻燕行頭,點解都會衝埋牆
我都係覺得system CAI最型

Cat and I

仲係最勁 西蒙篇之後簡直係弱化

Cat and I

瞬時武裝轉換系統
十年後篇前完左佢既話就係佳作

十年後 d劇情暴走到痴左線
想問下動畫岀到203集之後重有冇其他外傳同前傳?

最強嬰兒果到動畫版講得好少
好想知多啲

彩虹之子可以睇番漫畫代理戰篇 有詳細講 全部彩虹之子都有show off
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞