家庭教師Reborn咧套舊嘢,大家點睇

339 回覆
72 Like 9 Dislike
十年後開始垃圾
第一套追既動漫
係咪得我好鍾意十年後個劇情
不過戒指果d越搞越多野又真係on99
好鍾意藍波唱個首歌
鳩得黎好得意

仲有一平首拉麵歌
小春既演歌
個漫畫原來係先做搞笑類型既日常,一個單元一集果隻。銀魂既日常篇咁,但係收視差,作者夾硬將搞笑漫畫轉為戰鬥熱血類型,咪愈搞愈衰,好多位好差。
仲有冇記得簡稱

27係綱
69係六道骸
96係骷羅姆
18係雲雀?

西蒙家族最好睇 不過得漫畫有
西蒙家族篇最好睇 不過得漫畫有
個漫畫原來係先做搞笑類型既日常,一個單元一集果隻。銀魂既日常篇咁,但係收視差,作者夾硬將搞笑漫畫轉為戰鬥熱血類型,咪愈搞愈衰,好多位好差。

咁佢都有打得好既時候既
佢d就算再低能既設定都可以整到好有型

六道骸同指環爭奪係成功
未來篇早段都保持到水凖
如果要我繼承這種錯誤,我寧可將彭哥列整個毀掉。
山本撞牆loop左幾多次

睇住佢擺好哂架式衝埋去以為實收硬幻騎士皮

六道骸同指環爭奪係成功
未來篇早段都保持到水凖

要繁盛還是毀滅都隨你

六道骸同指環爭奪係成功
未來篇早段都保持到水凖

果到既故事情節其實好一般,之後夾硬重複拖劇情,回憶,拿新武器 新技,回憶,又拿新武器 新技。靠一啲戰鬥畫面拖。最後作者都寫到沒靈感唔識再兜
代理篇唔差,主要睇最強嬰兒回復真身
Reborn真係勁到離晒譜
6918 5927 xs bf
有無人明

啲cp?以前好熟 但太耐冇睇唔記得
成日整D設定出黎之後用一次就唔用

同死神一鳩樣
完得太早
話差過妖尾嗰啲係咪一早棄左妖尾

淨係講各自最外掛嗰位(雲雀 艾爾莎)

艾爾莎過份好撚多倍
完得太早

完太遲就真
其實未來篇個概念同規模好最終章feel
仲有冇記得簡稱

27係綱
69係六道骸
96係骷羅姆
18係雲雀?

我中哂呀
80 同59 google完先知山本 同獄寺

六道骸同指環爭奪係成功
未來篇早段都保持到水凖

要繁盛還是毀滅都隨你

係球針狀入面 覺醒左彭格列手套
有無人睇哂漫畫
點解拉爾變返女
藍波 一平就無變
又唔交代下點解佢地會變嬰兒

六道骸同指環爭奪係成功
未來篇早段都保持到水凖

要繁盛還是毀滅都隨你

係球針狀入面 覺醒左彭格列手套

個陣睇呢集真係好正,手套變左彭哥列版本火焰仲純正清澈好多
仲學到鋒直性呢個TERM,去到某個位去急速提升煞唔切掣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞