致年青人:你哋無上街嘅父母根本無愛過你

415 回覆
1118 Like 1694 Dislike
起佢底啦, 個個建制都share 得咁快, 有啲嘢

跟本啲內容係好偏激負面, 做到比你睇依家啲士威者係冇腦咁
其實篇文冇錯
對家拎篇文出招咪正正中左篇文講既野

篇文冇錯
唔明大家係度鬼啲咩
Sorry ,借位一用

大家應該由問題根源去思考,與其一樣樣去反對政府D賣港政策,點解唔用真普選趕走曬班賣港賊,必須要令更多人知問題根源核心,個個支持真普選!!!

現有大家要爭取D問題層次如果向上推,就會發現係香港現有制度出現問題,一日冇真普選,相同問題絕對會源源不絕!!!

一日無真普選,建制派,港共政權賣港賊一車車補上,要徹底趕走賣港賊,只有真普選!!! 各自跑山,真香港人加油!!

[請廣傳]香港只有真普選先可以趕走港共政府同建制派賣港賊!
https://lih.kg/1251736
分化文黎,藍絲fb page廣傳緊
篇野我認同,雖然文宣上蝕左

你有無見過一個國家抗爭主力係後生, 仲大把未成年
而成班大人無春袋用鍵盤支持
圍警總果日我睇直播
根本無咩老野

藍絲打呢張牌分裂你係事實
篇文有道理一樣係事實
打探下中學同學
一班都起碼有兩個係呢種家庭長大

係咪為左大團結要否定真相
班人係衰到支持民主回歸,捐錢去大陸起學校

無老一代香港人中國根本無呢個國力周圍攪事
一直都唔明點解有人會叫自己呀爸呀媽做廢老
係咪政治>自己相親咁多
一竹槓打晒一船人,on9
藍絲拍?
青年建制拍啦
又想玩毛主席個招批鬥老豆老母
絕不分化 槍口一致對外
追晒d留言用下個腦啦
未戒奶就唔好出黎食子彈,之後又要阿媽呵
父母唔出黎唔代表唔支持你。就算唔支持你,你大人大姐你係一個獨立個體,大家有大家諗法,諗法唔同就唔愛你??洗唔洗咩都就晒你睇你頭?
明顯對家形造我地紅衛乒形象,同分化我地
而家果d李私煙走返出黎,佢冇錢會做野?政府擺明搞唔掂要用番梁振英買藍絲黎搞分化
睇路啦
On9捉鬼捉到傻撚左?
言論太偏激
本中人係咪藍絲黎 或者係MK仔扮參與者拍
唔該你份稿俾人睇下先做野,招人話柄喇,90後
黃秋生fb貼埋link屌鳩你
你係威既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞