[私... 憶えて、ない?][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[7]

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
而家睇返d名先發現又莎木又Nier
加埋你名就三隻神作
而家睇返d名先發現又莎木又Nier
加埋你名就三隻神作

尼爾B
日本動畫導演新海誠在《你的名字 》紅遍全球之後備受關注,之前他宣布將會開始新作動畫的製作,預計將於2019年上映。現在有日本媒體對他進行了採訪,這部新作動畫已經在製作中了,而且新海誠還表示希望新動畫能帶給那些尋找人生道路的年輕人一些啟示。

新海誠表示“動畫已經於3月起開始企畫,正好過了半年。現在劇本和美術設定正在進行中。雖然現在還很抽象,不過希望是能給10多歲的在尋找人生的道路中的人帶來點什麼的作品,可以讓現在的年輕人覺得「這是自己的故事」能給自己一些啟發的作品。
急不及待

又要出動

比較期待 Taki同mitsuha係新動畫會客串
日本動畫導演新海誠在《你的名字 》紅遍全球之後備受關注,之前他宣布將會開始新作動畫的製作,預計將於2019年上映。現在有日本媒體對他進行了採訪,這部新作動畫已經在製作中了,而且新海誠還表示希望新動畫能帶給那些尋找人生道路的年輕人一些啟示。

新海誠表示“動畫已經於3月起開始企畫,正好過了半年。現在劇本和美術設定正在進行中。雖然現在還很抽象,不過希望是能給10多歲的在尋找人生的道路中的人帶來點什麼的作品,可以讓現在的年輕人覺得「這是自己的故事」能給自己一些啟發的作品。
急不及待

又要出動

可能有埋五葉
港版藍光30號出
港版藍光30號出

幾錢?
港版藍光30號出

仲有三個星期
港版藍光30號出

幾錢?

唔知 我都係買黑膠時買個店員幾時出
港版藍光30號出

幾錢?

唔知 我都係買黑膠時個店員幾時出
港版藍光30號出

幾錢?

諗緊買唔買埋台版好
有冇人嚟打醒我
港版藍光30號出

幾錢?

諗緊買唔買埋台版好
有冇人嚟打醒我

港版同台版唔同?
港版藍光30號出

幾錢?

諗緊買唔買埋台版好
有冇人嚟打醒我

港版同台版唔同?

台版有綜藝節目,好似係日版果個
依個時候應該買邊個版本好
想買日版但香港好似就出
依個時候應該買邊個版本好
想買日版但香港好似就出

日版就一定買架啦
不過港版都係一定要買

急不及待

又要出動

可能有埋五葉

淨係唔想佢痴東寶
行返以前小眾路線

你名唔係唔好睇 但對比以前真係商業化左少少

急不及待

又要出動

可能有埋五葉

淨係唔想佢痴東寶
行返以前小眾路線

唔大眾化就冇咁多人睇 冇咁多人留意就冇咁多周邊商品推出
急不及待

又要出動

可能有埋五葉

淨係唔想佢痴東寶
行返以前小眾路線

唔大眾化就冇咁多人睇 冇咁多人留意就冇咁多周邊商品推出

就算有都好貴

行貨bd 幾時出
行貨bd 幾時出

diu 自膠 , 原來30號出
4K ULTRA HD+BLU-RAY雙碟典藏版

BLU-RAY+原聲大碟雙碟特別版

精裝珍藏版
4K ULTRA HD+BLU-RAY雙碟典藏版

BLU-RAY+原聲大碟雙碟特別版

精裝珍藏版

今個月洗好多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞