[私... 憶えて、ない?][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[7]

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
22.導演您說過請去閱讀同人誌等二次創作產物,那您自己看過了嗎?如果有的話最印象深刻的是什麼?
最讓我驚訝的是有很多色色的故事啊,因為沒想像過瀧與三葉的H場景所以有點衝擊,不過還是蠻開心的啦。
因為看了不少所以也說不出有哪本特別印象深刻的...不過還是有不少瀧與三葉再次相遇後幸福的恩愛故事,覺得真是太好了呢。

果種唔想失去但經過時間流逝必定會失去既感覺我好明白

咁高質
我以為醒左之後變黃面婆

右上角係...
22.導演您說過請去閱讀同人誌等二次創作產物,那您自己看過了嗎?如果有的話最印象深刻的是什麼?
最讓我驚訝的是有很多色色的故事啊,因為沒想像過瀧與三葉的H場景所以有點衝擊,不過還是蠻開心的啦。
因為看了不少所以也說不出有哪本特別印象深刻的...不過還是有不少瀧與三葉再次相遇後幸福的恩愛故事,覺得真是太好了呢。

深夜放毒先
我有個朋友係瘋狂睇同人去補返個空虛感
但我自己又覺得同人唔係原作唔夠真實,個空虛感仲大

Agger, 所以成日想睇

同人作品就係補完原作架啦,有時仲會超越原作
Tesse當兵玩埋炸彈,如果唔係真係有災難發生tesse應該會坐監

深夜放毒先

Agger, 所以成日想睇

同人作品就係補完原作架啦,有時仲會超越原作

電影有咁多個位置有彩蛋、又留白
個心理肯定忐忑

又好耐無入黎
見銀座好似有展覽

爭個眼罩
【情報】4/7 你的名字 漫畫版由尖端出版社出版 https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=40077&snA=1540
【情報】4/7 你的名字 漫畫版由尖端出版社出版 https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=40077&snA=1540

彩色版

彩色版

漫畫版

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞