[私... 憶えて、ない?][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[7]

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
岩岩先重溫完

琴晚重溫完

日日返工放工都loop住sparkle
由movie edit到eng edit到original
停唔到

呢個真

大半年都仲loop緊

每日都聽

返工聽 扮工loop 收工再聽

琴晚重溫完

停唔到

呢個真

大半年都仲loop緊

每日都聽

扮工係腦到loop

當然啦
岩岩先重溫完

琴晚重溫完

停唔到

呢個真

大半年都仲loop緊

每日都聽

扮工係腦到loop

已經loop到唔識日文都識唱

停唔到

呢個真

大半年都仲loop緊

每日都聽

扮工係腦到loop

Same

大半年都仲loop緊

每日都聽

扮工係腦到loop

Same

一個人嘅時候成日開過唱
搭lift/沖涼

沖涼繼續聽 瞓教繼續腦內loop
https://forum.gamer.com.tw/C_legend.php?bsn=40077&snA=1689&tnum=2
畫質對比,好在冇買dvd版

香港得dvd 之前仲想入黎頂住先 好彩冇咁做

bd/uhd bd要等多起碼3個月
睇左香港版配音,配得幾好
https://forum.gamer.com.tw/C_legend.php?bsn=40077&snA=1689&tnum=2

台版BD好似10月就有
但台版冇UHD BD
咁睇港版應該比台版有更多後製工序
希望趕得切聖誕前,咁就可以係假期J下

台版BD好似10月就有
但台版冇UHD BD

而家買日版啦

就算港版同時出 日版都一定要入埋啦

台版BD好似10月就有
但台版冇UHD BD

而家買日版啦

無有錯

已有港、日雙修嘅準備

台版BD好似10月就有
但台版冇UHD BD

而家買日版啦

無有錯

已有港、日雙修嘅準備

冇錯!已準備好彈藥!

睇巴哈話taki君好似係tvb配音部某人配,三葉就唔知邊個配啦
bilibili做大會員有得免費睇君名

睇巴哈話taki君好似係tvb配音部某人配,三葉就唔知邊個配啦

夜神月?

真係好sweet sweet
4kultra hd blu ray 780是否抵屌?
4kultra hd blu ray 780是否抵屌?

淨係一隻4k bd?
如果係就唔太抵
如果講緊係5隻碟嗰個盒就抵
Btw
黎緊gsc黏土人會12月出Q版三葉同瀧
2月出大人版
有冇人有訂?
利申兩套都訂齊特典版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞