[私... 憶えて、ない?][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[7]

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
在下早幾日先係信和訂,唔知呢星期有無呢
扶手梯落,日本書隔離B哥果間
聽日就出貨,會唔會有偷跑呢…

信和黑店$750/$1250

已售 ?!
聽日就出貨,會唔會有偷跑呢…

信和黑店$750/$1250

已售 ?!

應該大把貨啦
BDBDBD!!!!
BD-RIP 24.9 GB

BD-RIP 24.9 GB

有7MB 1秒
外傳係唔係都會漫畫化
啱啱碌fb 好似見到
搵唔返link

https://cycomi.com/title.php?title_id=66
外傳係唔係都會漫畫化
啱啱碌fb 好似見到
搵唔返link

https://cycomi.com/title.php?title_id=66

你的名字 4k seed已出
https://lihkg.com/thread/335309/page/1?ref=ios
150gb

冇seed

有咩感覺?720咪同飛機流出版差唔多
好耐冇入黎
唔知hmv送果張野質素點呢
25號朝早出左貨

你話 BD-RIP 既 720 vs 1080 可能分別唔太大,但同流出版差好遠喎!

結論:download 左先再講。

你話 BD-RIP 既 720 vs 1080 可能分別唔太大,但同流出版差好遠喎!

等碟

等碟

amazon已經寄左封email黎話已經寄出,expect 28號收到

amazon已經寄左封email黎話已經寄出,expect 28號收到

未收到…
巴打訂左邊個版本?

但好似播唔到4k?

但好似播唔到4k?

ps4係播唔到,不過我都冇4k mon/電視

但好似播唔到4k?

ps4係播唔到,不過我都冇4k mon/電視

起碼有隻碟先#yeah#lm
mon同player可以遲d嘅姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞