[私... 憶えて、ない?][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[7]

1001 回覆
24 Like 11 Dislike

7月過開去
HMV訂左可以o係果邊Lawson拎貨

7月過開去

7月26 last day係日本 拎唔切
HMV送啲嘢同amazon有咩分別

7月過開去

唔訂,直接去買會唔會無野送/無貨

7月過開去

唔訂,直接去買會唔會無野送/無貨

我覺得店鋪特典可能會無貨

芝櫻祭
台角會代理viaual guide
中文版有望?
望到前半標題
以為係一週朋友Post 入左黎

7月過開去

HMV 多份好似係色紙既野同埋演唱會先行販売抽選券
但就貴多四千幾円
所以都係係AMAZON 到買算, 又有得寄黎香港

古澤佳寛 (東宝という映画会社勤務です。):

君の名は。39週を持って明日で都内の上映が一旦終了します。長きに渡りありがとうございましたー!

最後都係過唔到250億
而家有冇地方可以訂到繁體既你的名字
簡體不了
而家有冇地方可以訂到繁體既你的名字
簡體不了

繁體字幕要等港版/台版, 暫時未有推出日期

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞