[私... 憶えて、ない?][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[7]

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
仲有幾日就出 Blu Ray ,唔知幾時會有 BD-Rip 呢…

利申:BD 已訂
hmv店舖特典

https://goo.gl/mDxZbK

好吸引
不過無字幕唔識睇

收藏用

香港有無得訂?
hmv店舖特典

https://goo.gl/mDxZbK

好吸引
不過無字幕唔識睇

收藏用

香港有無得訂?

好似有,唔係好清楚
仲有幾日就出 Blu Ray ,唔知幾時會有 BD-Rip 呢…

兩個有咩分別?

兩個有咩分別?

BD-Rip 係由 BD 碟複製及重新壓縮後既 file ... 即係一般網上 download 既高質老翻。

兩個有咩分別?

BD-Rip 係由 BD 碟複製及重新壓縮後既 file ... 即係一般網上 download 既高質老翻。

訂左碟仲down黎做咩

兩個有咩分別?

訂左碟仲down黎做咩

隻碟用黎借奉用,初一十五會裝返柱香比佢架 ...

兩個有咩分別?

訂左碟仲down黎做咩

隻碟用黎借奉用,初一十五會裝返柱香比佢架 ...

Bd最貴好似有4k hdr

買左 4K 碟

買左 4K 碟

ps3/ps4當player
第3集已買,一代64好似貴過頭兩本,頭兩本好似果時都只係賣50幾
第3集已買,一代64好似貴過頭兩本,頭兩本好似果時都只係賣50幾

都係六十幾

1,2集未睇
包膠都未拆

1,2集未睇
包膠都未拆

書展一次過買3本
書展日本館日本旅遊局隔離有少量精品賣

1,2集未睇
包膠都未拆

書展一次過買3本

咩位置

尖端出應該尖端度有得賣
btw,我都未拆,要睇上網已經一早睇左

1,2集未睇
包膠都未拆

書展一次過買3本

咩位置

尖端出應該尖端度有得賣

係尖端買

1,2集未睇
包膠都未拆

書展一次過買3本

咩位置

尖端出應該尖端度有得賣

係尖端買

咩一代匯集
好似係
做緊9折

1,2集未睇
包膠都未拆

書展一次過買3本

咩位置

尖端出應該尖端度有得賣

以為係彩色添
但都想買

想問清楚巴絲書展邊間出版社有漫畫賣?
聽日就出貨,會唔會有偷跑呢…
唔知wow左未
咁啱見到高山拉麵
聽日就出貨,會唔會有偷跑呢…

信和黑店$750/$1250
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞