[私... 憶えて、ない?][LIHKG]「你的名字」劇透討論區[7]

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
7月26正好係日本 係咪一般dvd鋪都有
定會唔會要去搶好難入手 去返amazon訂算
【5月8日最新】映画「君の名は。」興行収入249億円 歴代3位アナ雪に届かずか
アニメ映画「君の名は。」の興行収入は邦画史上で歴史的な水準になりました。

東宝は5月8日、映画「君の名は。」の興行収入が2017年5月7日までの公開257日間で249億3880万円だったと発表しました。

映画「君の名は。」の興行収入は5月の1週間で1000万円ほどにとどまりました。

日本の映画の興行収入ランキングで見ると「君の名は。」は4位で、3位のアナ雪(254億円)まであと5億円のところで急速に伸び悩み。

日本では「君の名は。」を公開する映画館が急減しており、国内興行収入でのアナ雪超えは達成できなそうです。

もっとも、「君の名は。」は国内ではなく、海外での日本映画の興行収入としては断トツの成績を残しました。
有中文字幕

中文

希望唔係殘體

訂左Amazon特典版bluray

好似係簡中

2017.7.26 ON SALE

4K UltraHD Blu-ray限定盤 ¥12,000 +税.
Blu-ray 豪華版 ¥7,800 +税.
Blu-ray 通常版 ¥4,800 +税.
DVD ¥3,800 +税.

請問有冇巴打知香港邊到有碟鋪可以訂/會返貨?

信和應該幫到你

好 唔該巴打

amazon直接篤啦 仲俾人食水

我無信用卡所以訂唔到
或者有無巴絲可以幫我訂埋?
7月26正好係日本 係咪一般dvd鋪都有
定會唔會要去搶好難入手 去返amazon訂算

有得訂啦 起碼amazon有特典送
同埋到時可以拎少件行李返屋企

有中文字幕

中文

希望唔係殘體

好似係簡中

明明台灣香港都受歡迎
有中文字幕

中文

希望唔係殘體

好似係簡中

明明台灣香港都受歡迎

言葉日版bd果時好似都係簡中
有中文字幕

中文

希望唔係殘體

好似係簡中

明明台灣香港都受歡迎

㗎仔唔識做生意
正體大陸人都會買,殘體台港人反而唔一定會買
有中文字幕

中文

希望唔係殘體

好似係簡中

明明台灣香港都受歡迎

㗎仔唔識做生意

如果你要睇繁字
咁買果隻用黎收藏
睇就用...睇
利申:記哂對白表示唔睇字幕
有中文字幕

中文

希望唔係殘體

好似係簡中

明明台灣香港都受歡迎

㗎仔唔識做生意

如果你要睇繁字
咁買果隻用黎收藏
睇就用...睇

緊係日台港版各一隻啦

中文

希望唔係殘體

好似係簡中

明明台灣香港都受歡迎

㗎仔唔識做生意

如果你要睇繁字
咁買果隻用黎收藏
睇就用...睇

緊係日台港版各一隻啦

訂唔到
7月親自過日本買係咪都有中文

中文

希望唔係殘體

好似係簡中

明明台灣香港都受歡迎

㗎仔唔識做生意

如果你要睇繁字
咁買果隻用黎收藏
睇就用...睇

緊係日台港版各一隻啦

訂唔到

碟就全世界一樣,係鋪頭特典唔同
動漫台有人講你的名字,上左熱門

如果亂出聲會比人咬嫁

如果亂出聲會比人咬嫁

真係佢地講到咁差咩, 我又唔覺

動漫台不嬲好撚惡

如果亂出聲會比人咬嫁

動漫台不嬲好撚惡

"我講嘅就係=絕對 你地唔認同我就同其他狗一齊咬9你" 果度好多咁嘅痴線佬
唔好咬我呀
法國話唔直接約嗰啲都係mk仔思維黎

中文

希望唔係殘體

好似係簡中

明明台灣香港都受歡迎

㗎仔唔識做生意

如果你要睇繁字
咁買果隻用黎收藏
睇就用...睇

緊係日台港版各一隻啦

訂唔到

要留意番中文係殘體
另外如果到時先過去買我怕會唔夠本地人爭,所以就上amazon訂

中文

希望唔係殘體

好似係簡中

明明台灣香港都受歡迎

㗎仔唔識做生意

如果你要睇繁字
咁買果隻用黎收藏
睇就用...睇

緊係日台港版各一隻啦

訂唔到

都唔係嫁
有分有4K UHD版同無4K UHD版

中文

希望唔係殘體

好似係簡中

明明台灣香港都受歡迎

㗎仔唔識做生意

如果你要睇繁字
咁買果隻用黎收藏
睇就用...睇

緊係日台港版各一隻啦

訂唔到

都唔係嫁

我就訂4k UHD版 因為好似送嘅野最多

中文

希望唔係殘體

好似係簡中

明明台灣香港都受歡迎

㗎仔唔識做生意

如果你要睇繁字
咁買果隻用黎收藏
睇就用...睇

緊係日台港版各一隻啦

訂唔到

都唔係嫁

我就訂4k UHD版 因為好似送嘅野最多

amazon一出就訂左

如果亂出聲會比人咬嫁

動漫台不嬲好撚惡

"我講嘅就係=絕對 你地唔認同我就同其他狗一齊咬9你" 果度好多咁嘅痴線佬
唔好咬我呀

睇淡哂,逢紅必反聽過未

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞