[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (19) 殷志源6輯主打曲I'M ON FIRE大發

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
大大幾首歌都有份作詞喎
好想聽大大作詞既歌
係人都做得好似係
定要1kyne先得
@殷志源貼吧微博
【標題】殷志源時隔10年發表個人正規專輯.."G1"歌單正式公開

歌手殷志源時隔10年攜正規專輯"G1"回歸。
YG娛樂20日上午10點通過官方博客公開了殷志源個人專輯"G1"全曲track list的海報。

這次的專輯「G1」是殷志源時隔10年發表的個人正規專輯。作為SOLO HIPHOP藝人殷志源的音樂世界完整地呈現出來。

歌曲列表中包括主打歌『飛蛾(I'M ON FIRE)(Feat. Blue.D)』을 비롯해 『HOW WE DO', 『SEXY', 『쓰레기 (WORTHLESS)』, 『HOOLIGAN (FEAT. MINO of WINNER), 『GET READY', 『비틀비틀 (TIPSY)』, 『HATE', 『비슷비슷해 (SAME)』等共有9首歌曲。

主打歌『飛蛾』是強烈的Boom Bap歌曲,展現了標誌正統hiphop的殷志源的音樂色彩,加上WINNER宋旻浩參與作詞-作曲,增添了時尚的hiphop感性。

宋旻浩在"飛蛾"外還參與了收錄曲"HOOLIGAN"的作詞-作曲,兩人的合作引人注目。作為親近的前後輩在綜藝節目中展現愉快合作的殷志源和宋旻浩將在這次專輯中以強烈的hiphop魅力呈現默契。

殷志源在9首歌曲中親自參與了5首歌曲'HOW WE DO', 『飛蛾』 『SEXY', 『WORTHLESS', 『HOOLIGAN' ,展現了作為藝術家的能量。

時隔10年以收錄9首歌曲的正規專輯回歸的殷志源將舉行演唱會。下月O27日下午6點和28日下午5點 ,在首爾慶熙大學和平殿堂舉行「EUN JIWON 2019 CONCERT[ON FIRE]」和粉絲們見面。

殷志源的個人專輯"G1"將於27日下午6點通過各大音源網站公開 。
應該係26號係auction先有一般既開售
interpark剩係比1kyne買?
但真係幾正

唔知會唔會有簽名會呢
月尾去韓國 想圍觀下
喺wechat group到收到風係7月5 但唔知真唔真
已飛走
應該26號一般開售 interpark同auction應該都買得
不過前提係重有飛可以買
有兩個版本
紅同黑
正式銷售係7月1日
今次真係要加單買多幾隻實專
今次唔使抽小卡真係好
我諗YG想比人覺得大家唔係為左小卡先幫大大衝銷量
希望唔係YG因為懶先唔整小卡吧
初動係咪7月1日至7月7日?
個鐵盒好像好正

係咪冇随機卡
海報係咪送埋?
佢呢啲唔係係埋裡面咩
為咗衝銷售等我都買三隻先
團站幾時開團購呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞