[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (19) 殷志源6輯主打曲I'M ON FIRE大發

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
終於有solo con既poster
無法停止的能量,
激發熱情的爆發
EUN JIWON 2019 CONCERT [ON FIRE]

▶ 演出日期/場所 (Date & Venue)
- 2019.07.27 (SAT) 6PM
- 2019.07.28 (SUN) 5PM
- 慶熙大學和平殿堂
(Kyeonghee University Grand Peace Palace)

▶ 門票開放指南(Ticket Open Notice)
- 1KYNE 先預售:2019.06.19 (WED) 8PM
- 一般預售:2019.06.26 (WED) 8PM
- 1KYNE預售處:Interpark Ticket (ticket.interpark.com)
- 普通預售處:auction ticket (ticket.auction.co.kr)
有兩個站可以買飛喎
Interpark靜係俾會員買
唔知點解覺得依個唔似大大

auction對海外飯好似難用D
執到連粒眼痣都冇埋
你唔講我都唔覺
公售嗰日我仲係飛機度
上次查左個場好似係4000-4500席
等放飛啦
今次演唱會有好多難關要過
啱啱發現可以申請考試改期但係又比賣飛難到
第一眼睇有啲似mino
我都覺
又有update
叫我地估個歌名?
@SechskiesStream

Sechskies Streaming Team is proud to kick off our first project in support of Eun Jiwon’s upcoming solo release. With the help of Winner Streaming Team we will be providing tutorials on YT & Melon streaming, and Group Orders for MelOn passes. #은지원 #불나방 #EUNJIWON #IMONFIRE
@Sophia_1Kyne

20190619殷志源ins story更新
solo專輯裡的曲目列表

I'm On Fire?
Worthless?
How We Do?
Hate?
Get Ready?
Sad Me?
Here?
Same?
我搵得幾個
I'm on fire
Sexy
Hate
Worthless
Get ready
How we do
@殷志源吧打榜組

🔥新專主打「불나방 (I'M ON FIRE)」🔥油管練習start
更新預告油管練習教程
仔細看圖按步驟操作
一定要看好每一步確認注意事項

用無痕就得?
依度係咪有好多人未打過榜?
建議未打過榜既小黃今個星期可以練習下刷YT先
可以攞大大個CONCEPT TEASER黎練習
今個星期尾或者下星期就要學點刷Melon
Naver同Genie都可以學埋
所以依家一定要練左點刷YT先

YT view主要係靠海外飯
大家要以一敵百咁刷先得嫁
其實我見過有其他打榜組唔建議用無痕
不過其實冇人知YT係點計view
我建議打榜期間可以用唔同方法刷
無痕又用 刪cookies又用 轉IP又用
咩方法都用最穩陣
講起刷youtube就覺得煩
雖然公司電腦可以長期著住個畫面
但係好驚播左5次又要刪cookies
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞