[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (19) 殷志源6輯主打曲I'M ON FIRE大發

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
個人覺得刷YT仲煩過刷Melon
Melon只要set好哂所有野就可以畀佢自己播
但刷YT真係要完全手動刷
好花時間
最弊我地海外飯少呢
唔盡量刷多D就真係好難同其他同期回歸既人鬥
@陽光明媚的早晨你遲到了

見到有人買到飛好葡萄
YG放出黎既飛賣哂未?
水晶男孩的殷志源下週就會發行眾所矚目的正規六輯〈G1〉,首波動態預告也終於在今天曝光了!

YG Entertainment 在今天(19 日)上午釋出了殷志源最新主打歌「飛蛾」的 MV 概念影片,沈穩的鋼琴旋律逐漸加入強烈而獨特的節奏,處在純粹無色光影中的殷志源展現出與平時截然不同的面貌,儘管影片只有短短不到半分鐘,卻讓觀者留下深刻印象。

「飛蛾」由殷志源和 WINNER 的宋旻浩共同作詞,並由宋旻浩與 YG 代表製作團隊 Future Bounce 作曲,歌曲本身還有 YGX 旗下歌手 Blue.D 跨刀獻聲,跨世代的華麗陣容令人期待。

殷志源將於 27 日發行大眾期待已久的〈G1〉,在那之前也別忘了鎖定更多預告!

https://www.koreastardaily.com/tc/news/117682
@哎一股清流

【Theqoo】歷代solo初動Top20 ​​​​

畀大家參考下
@Sophia_1Kyne

20190619殷志源相關更新

@Sophia_1Kyne

姜食堂2拍攝的某工作室拍的照片,當時拍攝了倆天,孩子遲到了倆天 還說他很認生,黑帥黑帥的,有一股香菸的味道
大大呀 戒煙啦
其實真係唔係話戒就戒佢仲要食咗幾十年
之前以為大大爸爸想佢戒煙
大大應該肯聽爸爸話戒左佢
點知....
希望大大越吸越少啦

咁電腦唔用VPN點轉IP?
如果食左好耐 忽然唔食 身體仲傷 因為慣左身體要個樣毒素

食少度數尼古丁 / 食少D 算啦
要用VPN

好有型sexy
髮型真係好重要
Sexy係大大獨立寫詞有啲期待1個成日咁怕醜嘅人點寫sexy
我覺得係個人carry髮型
其他人整個咁嘅紫菜頭我實打鑊佢
9首歌
所以真係睇人
而且呢張相個角度影得好好
睇唔到後面睇不見為淨
從後睇真係不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞