[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (19) 殷志源6輯主打曲I'M ON FIRE大發

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
話說.. 大大d娃娃真係好貴 仲要捆野 見到隻大志英包一埋衫 550人仔好心動... 小不點一定收唔到嫁啦 收下其他娃為有...
@栗雜_
水:哎一古呀 您起得這麼早呢~
(用敬語感覺更讓人火大啊哈哈哈哈哈) ​​​​

@ 殷志源貼吧微博

【相關新聞選翻一則】
【標題】殷志源 '飛蛾' 回歸 D-1海報公開 "本行歌手回歸,極度的緊張"

以新曲"飛蛾"回歸的殷志源倒數回歸一天。
YG娛樂今天上午10點通過官方博客公開了 "飛蛾(I'M ON FIRE) (Feat. Blue.D)"D-1海報。

海報中殷志源用方巾遮住嘴巴,展現了帶著克里斯馬眼神的強烈pose。西裝外套搭配破洞牛仔褲,完美消化了全黑服飾。

即將回歸的殷志源傳達了展現新曲和舞台的感想, 他說:「每次以歌手這個本行回歸的時候會產生極度的無法表達出的緊張焦慮。」同時還表示:「如果沒有這樣的感情,歌手的生命好像就要結束了。」

殷志源的solo正規專輯是作為全方位hiphop藝人涉及多樣體裁,將不被潮流束縛的殷志源的音樂世界毫無保留地呈現出來。殷志源想要傳達的愛情,離別,人生為主題的故事通過音樂進行了詮釋。

這次主打歌"飛蛾"用強烈的Boom Bap節奏歌曲表達了對愛人的感情如同「飛蛾撲火」一般。特別不是現在被叫做hiphop界的主流體裁的trap而且嘗試非主流的BOOMBAP體裁。

"飛蛾"展現了正統hiphop的殷志源的音樂色彩,WINNER宋旻浩參與作詞-作曲,增添了時尚的hiphop感性。

我都好緊張
我分開收 等唔切
記得收完影相 橫掂都係心塞 早d塞算 哈
我都係遲啲拎算
反正歌又買左
推呀微博呀一定有人劇透啲相點樣
其實好快會見到韓黃收到

搶呀各位
https://www.youtube.com/watch?v=91v_uI0cve4

祝今晚搶飛既加油好運!!
聽日可以喺Vlive見到大大呀
等睇大大親自測試新MD既堅硬度
Solo回歸前夕
消息勁多
大家要努力
努力刷YT呀
個YT view好肯定告急呀
返緊工 只可以開畫面睇
第一次刷YT 今晚要睇下試下先
今晚打榜組搞左練習刷YT
我放棄直播
睇有字幕既重播算
係喎 我搵到啦
其實係咪一定要vpn嫁?
我直頭入唔到ygselect
衫帽袋同戒指都好似比人搶哂啦
gmarket重有M size最後一件
最後喺gmarket買左帽 袋 postcard同拉花
其實唔一定囉
強國就一定要用
可以參考埋WINNER Streaming Team既方法
尋晚我有post過黎
都搶到幾多喎
運費係咪好貴?
好!等我今晚睇下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞