[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (19) 殷志源6輯主打曲I'M ON FIRE大發

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
同埋可能 *
邊到會check到
冇呀
尋日人歌出左預告大大30/6有打歌舞台
不過唔知去唔去live

頭先我又睇到大大個youtube廣告 今次仲聽埋聲 好正呀

請各位廣傳比各位韓國朋友知

二次元文宣!!! ( 中。英。日。韓)
https://lih.kg/1255775
救命好型
坐佢隔離係咪mino
聽左兩次已經洗腦
係呀
重覆睇左好多次 好型
點解會喺隔離
依首歌好似唔係MINO feature
知我地唔鍾意有女人坐佢隔離這樣很好
仲以為feature果個會喺MV出現
刀疤源好危險
見大大update ig update得咁密同咁準時 有啲懷疑佢俾咗個ac人哋管理
不過新歌就咁睇teaser都已經覺得好正 快啲到27號啦
俾人管理都唔係壞事黎嘅
好似PO個ac咁都幾可愛
IG update有冇得set時間發佈?
MV入面既大大剪左頭髮嫁
5月中拍嘛mv
當然剪左啦
聽封面係未剪之前拍
@殷志源貼吧微博

【相關新聞翻譯一則】
【標題】殷志源回歸D-2,"飛蛾"MV預告..高潮部分首次公開

歌手殷志源在solo回歸前兩天公開了主打歌"飛蛾"的副歌部分。
YG娛樂今天上午10點通過官方博客發佈了殷志源的個人專輯的主打曲"飛蛾"(I'M ON FIRE)(Feat.Blue D)的MV預告片。

31秒份量的"飛蛾"預告片將"飛蛾"的副歌旋律和主要歌詞原封不動地的展現出來,讓人對殷志源風格正統hiphop充滿期待。

主打歌『飛蛾』是以強烈的Boom Bap track將對愛的人的感情隱喻為『飛蛾撲火』。『I'm on fire 向你飛去』,『We're going higher 我是飛蛾』等帶有中毒性的歌詞讓人印象深刻。
特別是,這次預告片用與強烈音樂相配的氛圍展現了正統hiphop的殷志源的變身。
預告片中,殷志源在燃燒的鐵絲網和高高堆積的油桶之間以充滿Swag的團體舞蹈展現了男性魅力。

參與"飛蛾"作詞-作曲的宋旻浩在MV中登場,與殷志源的合作吸引了人們的視線。

殷志源將於27日發表第六張SOLO正規專輯, 也是時隔10年發表的正規專輯。愛情,離別,人生等包含了殷志源想要傳達的各種信息和故事。

新專的歌單中包括主打歌"飛蛾"在內,還有 'HOW WE DO', 'SEXY', 'WORTHLESS', 'HOOLIGAN (Feat. MINO of WINNER)', 'GET READY', 'TIPSY', 'HATE', 'SAME' 等9首歌曲。

以新曲回歸的殷志源將於下月O27日下午6點和28日下午5點 ,在慶熙大學和平殿堂舉行「EUN JIWON 2019 CONCERT」和粉絲們見面。

覺唔覺好似戲內面D宗教教主喺度做儀式
唔知你哋有冇彩 不過呢個令我諗起大逃出1最尾嗰集嗰個邪教儀式
我都覺勁搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞