[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (19) 殷志源6輯主打曲I'M ON FIRE大發

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
真咩
凌晨試下喇
間唔中應該會有一張半張清出黎
今日都有第二位都好厲害
@Sophia_1Kyne

新西遊記外傳—姜食堂2
【選曲表】

飛蛾(I'm on fire)——殷志源。

最愛的團隊,最愛的綜藝,最愛的歌手,最愛的歌曲。
等了好久的一件事終於如願以償

真 琴晚凌晨左右有人清飛
我買到28號既飛
恭喜
其實重有張27號 不過都係3樓既就留返比其他人啦
因為28號都係坐3樓
入到場就是勝利
開票既時候見過1樓C區 但佢改咗個付款畫面
所以就冇咗

今日音中打歌舞台係I'm on fire同hate
@Sophia_1Kyne

嗚嗚嗚嗚嗚嗚哥哥出來了ㅠㅠ
穿著👇🏽

這麼帥的人兒打榜投票啊啊啊
20190629音中

crG1kind ​​​​

@g1_oria_

今天參與音樂中心錄製的飯收到的海報,上面他寫道:無論何時一直和我一起,還有一直守護著我……謝謝。

每次錄製應該都會發一張sticker,看空格,一共有8次打歌嗎?

cr: twi 04150414s
20190629 音樂中心

音中人歌各4次打歌
@殷志源吧打榜組
🇯🇵日網
投票地址🔻https://mnetjp.com/mcountdown/vote/
投票賬號🔻註冊方式見圖二
投票時間🔻至下週一
注意⭕每個賬號每天只能投1票,需要翻qiang,最好使用🇯🇵ip,每個ip只能投1-2票,切換ip後可繼續投

一睇到喊左出黎 眼淚係眼浪浪下
依兩日咬瓜咬到夜訓 個人都易喊d

仲有邊個未咬瓜 我可以幫你拎號

仲易刷過yt.. 掛就得嫁啦 有部上到網 平板/手機
我刷瓜刷到擁有大大同款黑眼圈
本來都有同款黑眼圈 依加直頭眼罩..........
大家想睇到大大喺音中攞1位既畫面嗎?

我係2017年4月中正式入水晶坑
好好彩趕上水晶20周年專既回歸
當年我剛剛入坑冇幾耐
冇刷瓜 只係幫手刷YT
喺水晶第1次音中一位果陣 大大仲拍緊新西
所以好希望下個星期大大返黎果陣可以齊人一齊攞1位
到左下個星期六
成日都好緊張 緊張到連直播都唔敢睇 好怕失望
到左公佈係水晶攞1位果刻
完全係望住個mon喺度流眼淚
我都唔知點解會對入左坑只係1個月既idol group有咁深既感情

即使遇到上年既姜生事件
到依家我依份對水晶既感情一直持續
韓國路人對水晶同大大既音樂漠不關心
打榜既路一直都係好難行
打榜既難度一次比一次高
但希望大家都堅持住
因為到真係攞到1位果刻
你會覺得一切既辛苦都係值得
你只會覺得可以再努力多D添
堅持就是勝利

大家加油
今年我都想睇到大大拎1位 有份出錢 出力都可以拎再婚既號碼牌 唔好白嫖大大呀各位姊妹
其實我都唔知刷得啱唔啱
有時想CHECK亂禁唔知邊個制又驚比佢彈出黎
同埋原來手機同IPAD都刷唔到YOUTUBE(教唔到畫質480有無人知點整)
票都投咗
今次真係難關重重大家加油
過埋今日我會全身投入打磅架喇
@xreiggnex
#12 at worldwide itunes album chart 🎉🎉
#목요일여섯시_은지원불나방 #ImOnFire_0627

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞