[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (19) 殷志源6輯主打曲I'M ON FIRE大發

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
@韓國me2day

【體育今日】[YG方面「按照B.l本人的意見,將名字從殷志源收錄曲參與人中除掉」]27日,YG相關人士表示,殷志源的個人專輯收錄曲是金韓彬和Millenium共同作曲的曲子,根據B.I本人的要求,他的名字將不會出現在歌單中,但作為歌曲的創作者,他將被登記在作曲家協會. ​​​​
大大力打臉
佢地話唔信BI講依句野呀
睇下面啲某人飯既評論仲火滾
金韓彬啲惡臭粉嬲到pk

Btw大家刷瓜加油
大家加油
努力呀大家
唔駛理呢啲人
紫薇不嬲垃圾
同blind 有得揮
@SECHSKIES幽靈打榜組

由於melon規則修改,韓國時間晚12點至次日晨6點不顯示實時排行,次晨6點後開始恢復,期間音源仍繼續計算並反映在次晨6點的榜單上。因此,夜間請大家設置好延遲時間,保證melon夜間循環播放不停止以保證6點的排名,點燃南韓人民的上班路~!

EUN JIWON(은지원) - 『불나방 (I'M ON FIRE) (Feat. Blue.D)』 M/V

https://tv.naver.com/v/8949843

Naver TV既MV都去睇一次
睇韓國路人有機會睇到

由於melon規則修改,韓國時間晚12點至次日晨6點不顯示實時排行,次晨6點後開始恢復,期間音源仍繼續計算並反映在次晨6點的榜單上。因此,夜間請大家設置好延遲時間,保證melon夜間循環播放不停止以保證6點的排名,點燃南韓人民的上班路~!

由於melon規則修改,韓國時間晚1點至次日晨7點不顯示實時排行,次晨7點後開始恢復,期間音源仍繼續計算並反映在次晨7點的榜單上。因此,夜間請大家設置好延遲時間,保證melon夜間循環播放不停止以保證7點的排名,點燃南韓人民的上班路~!

28日 1:00 飛蛾寶 排名
melon:39 【進入鎖榜time啦】
genie:10
bugs:12
mnet:2
naver:2
soribada:16

油管 230710

瓜瓜夜間保持不要停~ ​​​​

你買瓜順利嗎?
你買瓜順利嗎?
唔使勞氣 好難得先見到有人黑大大當笑話咁睇
順順地 請問有無韓國VPN推介?
6 7 8 9 我都超中意!!!!!!
個瓜係咪可以係打塝組到拎到?
我決定今晚一直刷 ~~~~~
上面畀左條link
你講暗號去買啦
我冇用韓國VPN呀
今晚有姜食堂之羅奴瘋狂打歌
希望宣傳下打榜會冇咁辛苦啦
我唔明係拍1蚊定下面嗰啲套餐驚拍錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞