[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (19) 殷志源6輯主打曲I'M ON FIRE大發

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
Melon真係好危
大家一齊努力!
星六日聽歌路人太多
終於買到瓜啦加入戰團中!大家加油!
好想幫大大拎1位 但奈何我冇辦法刷瓜 係公司不停咁check住部電話會比經理話 係屋企就比阿媽鬧(佢最憎人係屋企拎住部電話睇) 所以只可以用電腦刷mv 我仲叫埋坐隔離既同事幫手刷
我係第一次做呢啲野 真係希望可以幫到大大
其實刷唔到瓜既唔緊要
因為刷YT同投票都需要大量人手
可以刷多D YT同開多幾個account投票
share MV出去
大家都出力就得嫁喇
真係我仲記得攞到一位嗰時我已經開始期待係新西遊見到大大嘅反應 最後見到佢同安安講佢攞到一位咁開心我都好開心loop左嗰段仔幾十次
水晶攞嘅一位佢都咁開心 如果作為solo歌手殷志源佢可以用佢最鐘意最唔想放棄嘅hiphop攞到一位佢一定會好自豪問心個句我真係好鐘意hiphop源啊!!!
大大一輩子最自豪嘅除左水晶之外
仲有以solo歌手推出作品
4年後再次solo 10年後再次推出full album
好想俾其他人知道佢嘅用心
大大雖然怕羞啲
但係真係知道飯對佢嘅愛係冇變嘅
大家要做好自已本份
盡力刷瓜刷mv投票乜都做
@魚丸粗麵加蛋

大家切瓜的時候一定要看著瓜這個時間來切歌!!看自己手機的時間是不准的!!

刷唔到瓜既可以捐錢去韓國音源組

時隔 10 年與「個人歌手殷志源」再會 新專輯奪 9 國 iTunes 冠軍!

https://www.koreastardaily.com/tc/news/117944

入去刷埋個MV
唔知會唔會detect唔到個IP
[影音] 殷志源 - I'M ON FIRE

https://www.ptt.cc/bbs/KoreanPop/M.1561629979.A.BB8.html

入去刷MV
注意更新西瓜版本。(查詢版本路徑)

安卓最新是4.9.6
蘋果手機4.93版本是最新的
終於明呢幅圖講咩
原來係保證整點時間播緊I'm on Fire
保證每個鐘頭既頭4分鐘係播緊I'm on fire
@愛護小熊人人有責

辦公室再一次強調一下,沒有必要迷信DNA數據,DNA數據存在更新延遲,正常是一天有時候甚至會一週才更新,所以沒有必要執著,除了上午辦公室發的那個單曲播放次數的查看方式之外,辦公室另外總結了每天更新的melon計入榜單的收聽數查看方式,具體步驟看圖,大家可以作為參考 ​​​​

次數增加了就刷上了

出左榜
我已經刷緊兩個瓜
出左榜就刷返佢入黎就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞