[I/A]Super Gundam Royale(3) 情人節0吸引力

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

有咩評價?天劍巴

自己短評
吞a 有愛先抽啦
佢括住月光蝶mode 無返357年都唔洗max超發
o gun其實還可以有削buff
應該係防呔削buff第一機

最後,如果你有強迫證既就算數
一隻要羅蘭,另一隻要李波子先專到
追條西咩

不過你有愛就大於一切,無愛就蒜狗掃留石熱源仲好

利申 1set月光蝶吞a+羅蘭用家意見,平時組隊打難關會用吞a nu 紅迷,回血回得好爽,但如果有兩隻格nu既話正常就會棄吞a,因為nu有得升技

有咩評價?天劍巴

自己短評
吞a 有愛先抽啦
佢括住月光蝶mode 無返357年都唔洗max超發
o gun其實還可以有削buff
應該係防呔削buff第一機

最後,如果你有強迫症既就算數
一隻要羅蘭,另一隻要李波子先專到
追條西咩

不過你有愛就大於一切,無愛就蒜狗掃留石熱源仲好

利申 1set月光蝶吞a+羅蘭用家意見,平時組隊打難關會用吞a nu 紅迷,回血回得好爽,但如果有兩隻格nu既話正常就會棄吞a,因為nu有得升技

捉返自己錯字先

有咩評價?天劍巴

Turn A 長久戰一流 回血

0 Gundam 技能實用 唔怕NPC buff

不過都係果句 大Pool 原罪
好開心 大家一齊傾 希望可以多d人玩

Yes
幸運E緊
唔儲番一頭半個月都抽唔番

其實我搵左好耐高達game ,呢隻真係算幾好玩
但好似唔多人玩咁

我應該升邊隻防機好
落隻強人打77LV木馬都咁撚硬淨既屌

木馬雖然自降防(好似係)
但我60%減傷都係好X痛...痴線
打超boss有咩機先回滿sp?

屌係咁俾木馬秒 今次buff好似冇回sp?

Last 2 rounds 幾大力下
我用神高,百式同剎帝利
關鍵係無buff 起機體。 回sp 有柒用, 減傷都危到乜咁

但好似唔多人玩咁

香港唔多人玩,日本好多,仲好狂咁課金

但好似唔多人玩咁

香港唔多人玩,日本好多,仲好狂咁課金

連登課長召喚
有咩機回sp 我擺隻金閃閃落去都無反應
有咩機回sp 我擺隻金閃閃落去都無反應

個個係建議, 只有同時代既機先會BUFF/回SP 好似係
我打GP03仲好, 又唔痛又拎到頭4名
抽到部0高達,而家係咪應該博命打超boss 換佢隻3星黎食?
3月個英雄試煉又打條撚咩
抽到部0高達,而家係咪應該博命打超boss 換佢隻3星黎食?

用d分換晒4星機同5,4星晶先!有多餘先換3星
關鍵係無buff 起機體。 回sp 有柒用, 減傷都危到乜咁

用防隊長減傷
我艦長用埋0080細路加防
四星防隊唔回血都唔死

用防隊長減傷
我艦長用埋0080細路加防
四星防隊唔回血都唔死

唔難, 我無話我死

真。本命機

艾比安

真。本命機

艾比安

後面部三一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞