[I/A]Super Gundam Royale(3) 情人節0吸引力

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
幫朋友問

我朋友用an機,咁佢都已經用日本acc開acc,但佢入點數卡課金都係話 內部帳戶有問題,請問有冇巴打有經驗分享到?

求救

隻game都要用個日本acc dl落黎
幫朋友問

我朋友用an機,咁佢都已經用日本acc開acc,但佢入點數卡課金都係話 內部帳戶有問題,請問有冇巴打有經驗分享到?

google play點數卡?係既話要入埋日本地址
強強下見到D角色強晶唔多夠
覺醒關無點打, 1星覺又用哂

我要巴辣雞
Thanks 小鋼,修屍
我見佢聽日會出Turn a月光碟,值得抽嗎?

吞A係唔錯,但就到熱源祭,留石好d

熱源際 性價比較高

大Pool 除非有愛 否則忍手

我要巴辣雞

sosad

熱源際 性價比較高

Ok

熱源際 性價比較高

Ok

我過來人DX大爆死話你知
咪撚抽大pool呀屌你老母
松永真啲技好似好撚勁
我想問啲機師發動技能嘅時間點係幾時?

熱源際 性價比較高

Ok

我過來人DX大爆死話你知
咪撚抽大pool呀屌你老母

當年event pool中過一set射老虎改,攻GP02,hi-nu,格FANTD 人機
機中過射沙煞比,FA NT-1,密沙羅 人中過astray隆德
反而係熱源祭未中過限定
喺超熱源祭先中返一部完自

利申留石抽熱源

入敵人嗰下
例如今期司令刷嗰關
入金渣嗰陣 入金渣嗰陣 入銀渣嗰陣 入座天嗰陣

每次行地圖,入場打敵人時按百分比隨機開
0高達同turn A有能力睇未?
0高達同turn A有能力睇未?

官方wiki 有呀
但我唔識睇勁唔勁
大pool我就唔撚抽啦
大pool我就唔撚抽啦

仲未有消對面buff機體呀
thx 巴打解答問題

有咩評價?天劍巴

有咩評價?天劍巴

兩部D技都好勁,但大pool中既機會微,要好好彩
其實可以先等熱源出左先之後再決定抽咩,因爲23-25到就出熱源,到時應該有好多pool你撰擇,所以應該留住石先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞