[I/A]Super Gundam Royale(3) 情人節0吸引力

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
交換所隻沙漠高達大家點睇?貫能超特大,90sp,防type黎講係米都ok
交換所隻沙漠高達大家點睇?貫能超特大,90sp,防type黎講係米都ok

用垃圾換左 升埋超發動
石已盡
白色情人節...哈姆哪有女

Gundam 同傻仔那 有愛

我換左 好正
終於 Rank 200

終於 Rank 200

終於 Rank 200

有巴打Rank 280

升rank 都係為左cost😂
有巴打Rank 280

有巴打話要90lv先再有新艦,的而家先得30
有巴打Rank 280

記得 24~28/3 打 G 高達關升rnak 啊
新蛋機獨角獸 + AGE 白狼
有巴打Rank 280

34-28號又開過!?係就好了
有巴打Rank 280

24-28號又開過!?係就好了
垃圾新機想點
我好想知點解隻換番黎既沙漠傷好高, 成日爆擊
PS: 生性感安慰中, 升埋超發

果斷留石抽熱源

果斷留石抽熱源

gun,得部turnA叫吸引啲,仲要係大pool真係咪撚搞我
好L 廢 大Pool

果斷留石

艦長加減用
好L 廢 大Pool

果斷留石

艦長加減用

咩技?
1隊+3cost

我睇漏左 利邦之 要抽 為左架reborn

11連 1獲
1隊+3cost

我睇漏左 利邦之 要抽 為左架reborn

11連 1獲

大pool我唯有祝你好運
個超boss 我無乜食到buff 既機。。。
唔撚再信佢官網d咩編成 落左都無buff,
唔好成日限機啦, 放隻角都有buff 呀至少
幫朋友問

我朋友用an機,咁佢都已經用日本acc開acc,但佢入點數卡課金都係話 內部帳戶有問題,請問有冇巴打有經驗分享到?
幫朋友問

我朋友用an機,咁佢都已經用日本acc開acc,但佢入點數卡課金都係話 內部帳戶有問題,請問有冇巴打有經驗分享到?

求救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞