[I/A]Super Gundam Royale(3) 情人節0吸引力

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
早晨

想問下巴打你地用咩方法升機既lv? 就咁用晶片打爆佢,定係用爆d 2,3星再拎去食有效d ??

冇所謂啦

點知姐, 都無新機要升
小鋼你EW機有邊部?
早晨

想問下巴打你地用咩方法升機既lv? 就咁用晶片打爆佢,定係用爆d 2,3星再拎去食有效d ??

生抽巴你直接食晶片食滿就得家喇
早晨

我就爆晶既 記得去交換所 將1 2 3 星轉四星

慳錢
早晨

生抽巴你直接食晶片食滿就得家喇

Hi 推婆巴
早晨

我就爆晶既 記得去交換所 將1 2 3 星轉四星

慳錢

好!thanks
同埋有巴打話打UC個故事有得拎隻新艦,係咪要打高階先有?
小鋼你EW機有邊部?

沙漠
重炮計唔計

唔係呀,司令任
小鋼你EW機有邊部?

沙漠
重炮計唔計

大pool一部到而家都係未中過pick up,唔知幾時先會中第一隻
笨大果然有預謀,大pool突然間俾你中好嘢,等你用晒啲石
之後就出熱源再引你上當課金,但時我不會中伏的
不過可唔可以俾埋隻ew希羅我
笨大果然有預謀,大pool突然間俾你中好嘢,等你用晒啲石
之後就出熱源再引你上當課金,但時我不會中伏的
不過可唔可以俾埋隻ew希羅我

花式到呢
講到大pool乜柒都唔中啲石會回扣咁

唔係呀,司令任

課左6800 coins

第3 steps 鐵面具入手

熱源際吸引的話

1次 石11連 1次 conis 11連

我仲未有1個 4星防隊長

防隊勉強可以見下人

點解 神高 杜門無我份!!!!

唔該2週年慶祝出返黎!!

咁我防隊都算見得人

咁我防隊都算見得人

完美高達 同 神高 抽緊都唔中
想問下咁多位大佬人棍渣係咪唔勁
請問下而家打分活動隻重炮改值得換嗎?要40萬點

所有既超boss 有4星 人同機都換!

爽皮! 85SP 出1技

送既防機好好J

想問下咁多位大佬人棍渣係咪唔勁

係有少少廢

爽皮! 85SP 出1技

送既防機好好J

高達我都唔記得升技,唯有再等

得番1日
要打就快手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞