[I/A]Super Gundam Royale(3) 情人節0吸引力

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
屌你又出Z 半體活動 有無誠意啊 上兩星期先出完 屌!

人地一早講左分兩段出喎

呢啲半體活動一早放棄左

人地一早講左分兩段出喎

講真有心打一幾日打得完
屌你老母stargazer部抽機係咪壞撚左
成70抽冇見過4星
00 連第一關都唔過
剋屬扣10萬
打z邊關沖rank最快最有效?
都唔知幾時先上到2xx...
00 連第一關都唔過
剋屬扣10萬

我最勁兩team打到00得返20k hp
再俾佢每下打10幾萬
我決定罷打

人地一早講左分兩段出喎

次次都講明分兩段出...
上呢度追po仲密過入game
除左Z司令任之外唔撚想玩
放棄超難關,早知一關都唔打,冇機打根本浪費石
真心無癮
自問開game 打到呢家,有課有大量5星,係無00機, UC 就大把, 5隻5星格機/暈隊都係完全無得玩

Hea打或者棄驚
真心無癮
自問開game 打到呢家,有課有大量5星,係無00機, UC 就大把, 5隻5星格機/暈隊都係完全無得玩

Hea打或者棄驚

我同你一樣時間玩,我輕課,我得9隻5星ex(有2隻為今次活動升)
故事既機都好平均,係無zz同V姐
有D關我都係用機同暈隊過(仲要係MVP )
係難打,老屎忽都攞唔到50石
不過我反而覺得幾有挑戰性

用下心去砌隊試,試試下就過到,係差在拎唔拎到全部石姐(老屎忽)
真心無癮

Hea打或者棄驚

我同你一樣時間玩,我輕課,我得9隻5星ex(有2隻為今次活動升)
故事既機都好平均,係無zz同V姐
有D關我都係用機同暈隊過(仲要係MVP )
係難打,老屎忽都攞唔到50石
不過我反而覺得幾有挑戰性

用下心去砌隊試,試試下就過到,係差在拎唔拎到全部石姐(老屎忽)

因為我真係無00 機,更加無5星機, 完全無得打。 第一關已經過唔到, full hp, 滿sp打, 都扣唔到一半, 仲要FAUC開盾都擋唔到過十萬攻擊
我都已經唔係在乎拎唔拎到石
係課咗幾千銀, 但係因為對00無性趣(UC撚), 搞到過唔到, 我早果日都諗住高難度玩下都好
心灰, 連z 關都無心機打, 打srw好過
5星陣如下:
我見到你地呻真係唔知點俾反應,我連入場既興致都冇

踩我多兩腳

踩我多兩腳

唔係踩,我連咁既人腳入去都晒時間,打完肥熄game算

踩我多兩腳

第一關我用兩隊打,兩隊滿技9成血入
第一隊全攻,入去全力打係佢秒你前打到00r得返大約5萬到就用第二隊尾刀,之後會再剎那
打00r要D運
但如果你有消自軍負面效果既機,以上可以全部當癈話仲可以拎齊石
你一部00格都無?露義肢加專機有啦掛?
咁都無仲算係老屎忽?

踩我多兩腳

唔係踩,我連咁既人腳入去都晒時間,打完肥熄game算

真係好撚惡打 食石算

踩我多兩腳

第一隊全攻,入去全力打係佢秒你前打到00r得返大約5萬到就用第二隊尾刀,之後會再剎那
打00r要D運
但如果你有消自軍負面效果既機,以上可以全部當癈話仲可以拎齊石
咁都無仲算係老屎忽?

消自身效果係咪路人真大劍。。。我
鳩抽又上身
其實睇下營運搵集高達來開關

好似我係OO fans, 唔係UC 撚, 都打到嗌救命。

平常心玩下,我最嬲係抽機抽人,除左上次人物際, 今次限定又無我份

我無防機 打超boss 食晒屎

踩我多兩腳

打00r要D運
咁都無仲算係老屎忽?

試咗30次, 上面已經係最盡,都唔得

有冇人發現活動換嗰個age條女一個賣緊5000pt

bug

bug

已經改左LU

bug

已經改左LU

仲要我打緊hold起我
其實隻GAME戰鬥變化太少
今次D關無某一兩部機根本過唔到
例如攻防關要半減盾
00R要再生洗BUFF /無限暈
100%BONUS只係令你連妥協洗BUFF機都入唔到

挑戰性大概係指按抽蛋果下
當然過唔到又唔會少忽肉既

但因為哩類垃圾關搞到之前派石既高難度關出少左就真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞