[I/A]Super Gundam Royale(3) 情人節0吸引力

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

成日都覺得隻game 有做過手腳
新手低lv account易中四星好多

中4星唔難,中pick緊個隻4星難過登天
明明其他0.02x% 佢1%
但中極都係其他
想收個有WZC既 A/C 有冇巴打放 請出價 最好首抽

你想要就出個價
拎野換都可以

但中極都係其他

因為我main account 係格夜鶯 起手
抽多幾下人就中埋專馬沙
跟住上面個account 又係
單抽中埋希羅
所以覺得好鬼,為左引你入局可能做過手腳

你想要就出個價
拎野換都可以

你想要咩換 我得個WORLD CHAIN A/C
或者你可以出個價 價合即買

你想要就出個價
拎野換都可以

睇下你屋企有咩唔要咪拎出黎換Recycle 下
如果價就你出啦,都唔知點計個value

你想要就出個價
拎野換都可以

睇下你屋企有咩唔要咪拎出黎換Recycle 下
如果價就你出啦,都唔知點計個value

我都係想一百左右收個首抽A/C玩下 本身冇課開金所以見淘寶9000石A/C 2XX左右都唔想買 睇你覺得個價點 歡迎還價 可以MAIL我傾都得tky6355@gmail.com
換物的話我得少少SHF龍珠 OR ROBOT魂 但約出黎怕要就時間煩姐

但中極都係其他

因為我main account 係格夜鶯 起手
抽多幾下人就中埋專馬沙
跟住上面個account 又係
單抽中埋希羅
所以覺得好鬼,為左引你入局可能做過手腳

咁就肯定新手有優待,我個陣開完新acc冇耐就超熱源,一口氣中左幾部限包埋神高

1750石終於中左😭
之前1500石0 4星
連熱源祭 一部都抽唔中
想掘石啫 第六次直衝箱前面個敵人先唔係老虎改
想掘石啫 第六次直衝箱前面個敵人先唔係老虎改

Same as you, bro
應該今日出新轉蛋啦
應該今日出新轉蛋啦

應該會出地死同雙龍EW
想b社出多啲0體力關chok石
想b社出多啲0體力關chok石

我chok丁就chok
依家有得換果隻沙漠高達改值唔值得換?
3抽落海

pool就拆散出
特效就突然咁有良心?

定係我old news左

要課了 人好正

鐵面具啊
新既剎古斯對多魯3有加成 艾比安EW 都無咁多

大Pool 抽死人啊

大Pool 抽死人啊

下下大pool
抽得邊個

大Pool 抽死人啊

下下大pool
抽得邊個

抽又點,都唔會中
有死神
呢次超boss交換所隻重炮好似係歷黎交換所最吸引既4星機

1647攻,換黎講叫勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞