[I/A]Super Gundam Royale(3) 情人節0吸引力

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
派多d石啦
最近都派咁少

唔夠石,想抽死神同惡魔
得番一日時間邊夠啊
抽鬼抽馬咩 心都淡
新手靠運 + 單抽大法抽到艾比安 地死 WING,淨返少少時間同 7 抽左右,繼續抽 EW 好 抽人好 定收皮等下部機好
抽鬼抽馬咩 心都淡

咩事??
新手靠運 + 單抽大法抽到艾比安 地死 WING,淨返少少時間同 7 抽左右,繼續抽 EW 好 抽人好 定收皮等下部機好

抽鬼抽馬咩 心都淡

gun
190石,今日係最後一博
新開ac係咪有特別設定易抽d

開左1個星期 就抽到 wing ew 希羅
五飛 地死 艾比安ew

主ac一隻都冇

五飛 地死 艾比安ew

主ac一隻都冇

我覺得係 我上一個月先開始玩 ew 死忠 留晒d石抽ew
直到今日只係差死神未抽到

五飛 地死 艾比安ew

主ac一隻都冇

根本就係
5抽 地死 收皮

留石等熱源
5抽 地死 收皮

留石等熱源

5抽 地死 收皮

留石等熱源

地死真係過超難關必備我覺得,有石or信用卡有budget真係值得追下

五飛 地死 艾比安ew

主ac一隻都冇

根本就係

我新手刷左兩日得隻雙頭龍
5抽 地死 收皮

留石等熱源

地死真係過超難關必備我覺得,有石or信用卡有budget真係值得追下

乜撚野都抽晒,唔撚中呀
最後190石都唔撚中,追追追我追你老母笨大
5抽 地死 收皮

留石等熱源

乜撚野都抽晒,唔撚中呀

巴打我以前高登成日mon post已經覺,你都真係算黑仔
我想問地死第二招技減99%傷 係咪要EX左先有?
(好奇問下,冇持有)
5抽 地死 收皮

留石等熱源

乜撚野都抽晒,唔撚中呀

巴打我以前高登成日mon post已經覺,你都真係算黑仔

一切都是假象
開新acc以為呢個係歐洲acc,其實中左孔明的陷阱
我想問地死第二招技減99%傷 係咪要EX左先有?
(好奇問下,冇持有)

5星左先有
想問下單抽大法姐係點?

巴哈有啲老玩家做左啲統計,主張單抽,唔好十抽,因為每一抽中四星機率都係 8 %,獨立計算,寧可分幾次投資。佢地覺得每次單抽 3 下左右都無四星就好停

同埋佢地認為啲熱門多人抽時段中伏率高,朝早同深夜凌晨呢啲時間好啲
想問下單抽大法姐係點?

巴哈有啲老玩家做左啲統計,主張單抽,唔好十抽,因為每一抽中四星機率都係 8 %,獨立計算,寧可分幾次投資。佢地覺得每次單抽 3 下左右都無四星就好停

同埋佢地認為啲熱門多人抽時段中伏率高,朝早同深夜凌晨呢啲時間好啲

仲有佢地相信每個時間段抽出黎嘅野係有分別,有啲時間你點抽都唔會中,如果抽唔到好野,佢地會隔半個鐘先再抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞