[I/A]Super Gundam Royale(3) 情人節0吸引力

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
白色情人節活動

邊度睇到

巴哈有,我都唔知點解佢睇到

我想知點禁出黎,我禁主頁 information 果個掣淨係得舊料

予告 禁落去就見到

thx,我睇唔到果行字
Thanks all
btw 議長同沙慈吸引力
btw 議長同沙慈吸引力

最重要有石打
石啊 我要石啊
想問呢隻game 有新活動/新扭蛋機出既話,會係係幾點出既?
仲有,我見有d機個技能右手邊有一個公仔,有d就兩個,有咩分別?
白色情人節,睇下有咩細pool先
701教我單抽
想問呢隻game 有新活動/新扭蛋機出既話,會係係幾點出既?

通常下午2點正,不過有試過夜晚唔記得10點定11點(好似試過一次定兩次姐)

通常下午2點正,不過有試過夜晚唔記得10點定11點(好似試過一次定兩次姐)

Thanks
仲有,我見有d機個技能右手邊有一個公仔,有d就兩個,有咩分別?

技能旁邊D公仔係技能效果表示,有破防,回血,暈人等等,你自己留意下D圖示因為我都無乜理,多數睇漢字算

技能旁邊D公仔係技能效果表示,有破防,回血,暈人等等,你自己留意下D圖示因為我都無乜理,多數睇漢字算

Many thanks
白色情人節...哈姆哪有女

Many thanks

見你新手
一個月中或月尾會有熱源祭抽人或機會有限定,係特別勁,所以通常會存定石等熱源祭
但如果出現D你自己好喜歡既人或機就抽啦
提提你留意中既機率,有分大pool,特選pool,嚴選pool(一中就一定四星),熱源pool(一中就一定四星)
以上全部pool依家出現晒(除熱源pool外)
仲有post既第一頁有D攻略可以睇下,唔夠可以再去巴哈睇
單抽中左一次之後就係咁試單抽,我認我是智障

Many thanks

見你新手
一個月中或月尾會有熱源祭抽人或機會有限定,係特別勁,所以通常會存定石等熱源祭
但如果出現D你自己好喜歡既人或機就抽啦
提提你留意中既機率,有分大pool,特選pool,嚴選pool(一中就一定四星),熱源pool(一中就一定四星)
以上全部pool依家出現晒(除熱源pool外)
仲有post既第一頁有D攻略可以睇下,唔夠可以再去巴哈睇

Thank you beckham
其實我仲想問,而家我得2x lv,打哂雙經既G高達故事

咁而家爆石打其他故事好唔好?

趕抽ew就爆石,唔趕就慢慢

趕抽ew就爆石,唔趕就慢慢

唔趕,抽到都唔夠cost 入隊
Thanks

呢個感覺....果然係愛啊!!!!
新手任送嘅葛蘭雪62cost
要90lv先unlock到再高cost啲戰艦
你都仲有好長嘅路要行...

每關第一次clear滿足埋任務條件前後有4石 我地叫掘石
得閒有體就可以打其他故事掘下石

同埋星期一至五打下材料關儲下料嚟改造啲機

呢個感覺....果然係愛啊!!!!

[url]http://www.nicovideo.jp/watch/sm3791075
[/url]
新手任送嘅葛蘭雪62cost
要90lv先unlock到再高cost啲戰艦
你都仲有好長嘅路要行...

每關第一次clear滿足埋任務條件前後有4石 我地叫掘石
得閒有體就可以打其他故事掘下石

同埋星期一至五打下材料關儲下料嚟改造啲機

Thanks
抽多魯傑斯3
1000石換咗兩隻多魯傑斯1
我放棄啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞