[I/A]Super Gundam Royale(3) 情人節0吸引力

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
岩岩入坑

想請問下刷首抽係咪單抽就算?定儲夠200珠先十連?

(而家開game 得88珠)

鐵面具爆死

人物際 中左turn A 男主

加美油 88

用呢隊過左10-3 地死同GP02真係痴撚線

今次難度低過之前

今次難度低過之前

唔低番d大把人棄game
想問組隊cost上限有咩方法可以升?

升左幾個lv都唔見個cost上限增加

買新艦 升lv會有得買
或者有啲人會有艦長技加cost 送嗰隻辛尼曼升爆有team 1+3 cost

買新艦 升lv會有得買
或者有啲人會有艦長技加cost 送嗰隻辛尼曼升爆有team 1+3 cost

Thanks

買新艦 升lv會有得買

Thanks

我岩岩新玩,隻艦得53 cost ,暫時有得買既艦最大都係56

咁我係咪應該留番d珠唔好抽野住?因為好似抽到都唔會夠cost 入隊

買新艦 升lv會有得買

Thanks

我岩岩新玩,隻艦得53 cost ,暫時有得買既艦最大都係56

咁我係咪應該留番d珠唔好抽野住?因為好似抽到都唔會夠cost 入隊

你先趁en 1/2 exp x 2 既活動升LV 先

黎緊熱源際記得抽
岩岩入坑

想請問下刷首抽係咪單抽就算?定儲夠200珠先十連?

(而家開game 得88珠)

打晒d新手任 儲石 11連

買新艦 升lv會有得買

Thanks

你先趁en 1/2 exp x 2 既活動升LV 先

黎緊熱源際記得抽

我記得送嗰架格蘭雪有>60 cost架喎 你睇下你戰艦庫 或者任務有冇得打 應該Unicorn啲新手任會送
唔該 45度,天劍巴
新手好襯有新手運刷晒啲ew起手,唔係就好似我咁被逼害
新手好襯有新手運刷晒啲ew起手,唔係就好似我咁被逼害

刷左隻雙頭龍起手咋

請問點解唔俾我打?

請問點解唔俾我打?

你未打ace 級

請問點解唔俾我打?

你未打ace 級

邊度打??

請問點解唔俾我打?

你未打ace 級

邊度打??

click右上金色button

你未打ace 級
邊度打??

搵到了

完全唔夠抽
想問10-3打z 同另外個2隻,有冇話打邊隻先
有冇人打到140萬?
有冇人打到140萬?

打唔撚到,最高個次100萬
但係有一次第一wave就打左20幾萬,如果打得晒9wave有機會140萬,可惜成班撚樣9沖咁打隻野2秒死左
早晨

想問下巴打你地用咩方法升機既lv? 就咁用晶片打爆佢,定係用爆d 2,3星再拎去食有效d ??
早晨

想問下巴打你地用咩方法升機既lv? 就咁用晶片打爆佢,定係用爆d 2,3星再拎去食有效d ??

冇所謂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞