召喚熱愛淘寶的親[8]買買買,禁講集運只講產品

1002 回覆
16 Like 13 Dislike
其實閑魚係咩黎? 賣二手野?

係呀

係呀

運作方式係咪似淘寶 但d賣家得一個人 會唔會無保證

係呀

買過幾次野so far都無事,支付寶俾錢,出貨既話用淘寶app都睇到件貨去到邊,so far我覺得無咩問題

笑到甩肺

送返頂神棍帽俾男神

真係升級做神...神棍個神

屌笑撚死,佢d taste真係異於常人
但佢鐘意真係無計啦....
我問左家姐 佢答我:「你試下搵六角帽」
屌,出左呢樣野

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/19/003635_9cb8c028db57ada307849537b07434bc.jpg[/img[/url]

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【韩国潮人铁圆环贝雷帽画家帽韩版男女黑色南瓜八角帽子英伦秋冬天】¥RqEJji0CDh¥http://c.b2ww.com/h.dl5v3v?cv=RqEJji0CDh&sm=d32617

八角帽

http://c.b2ww.com/h.dlP6li?cv=ndXvjiv3gD&sm=affb64
有冇巴打買過手術刀當普通cutter/筆刀用
大家有咩DW錶好介紹 見到間間啲價錢都唔同好難選擇
原諒我伸手黨
大家有咩DW錶好介紹 見到間間啲價錢都唔同好難選擇
原諒我伸手黨

第一頁咪教咗你點揾番之前嘅分享 
有冇巴打買過手術刀當普通cutter/筆刀用

有 直接買筆刀好過
小米手環2原來運唔到
小米手環2原來運唔到

私集。詳情隔離Post。

想問各位巴打
我用順豐集運既
如果買野負重有問題
應該搵賣家定係順豐客服??
手機套無可能1.82KG....
唔識字

想問各位巴打
我用順豐集運既
如果買野負重有問題
應該搵賣家定係順豐客服??
手機套無可能1.82KG....

先睇主題,再睇第一頁。
小米手環2原來運唔到

去九龍灣買啦,有專門店,係正價
有冇人淘過好似airpod個D藍牙耳筒
有冇人淘過apple耳機?想買條平平地用 之前買過啲音質好差,載又唔舒服
有冇人淘過apple耳機?想買條平平地用 之前買過啲音質好差,又唔舒服

打錯字
小米手環2原來運唔到

原來仲有傻仔以為運唔到
有冇人淘過apple耳機?想買條平平地用 之前買過啲音質好差,載又唔舒服

我係香港買耳機再係淘寶買條升級線 加錢換lightning頭

係呀

買過幾次野so far都無事,支付寶俾錢,出貨既話用淘寶app都睇到件貨去到邊,so far我覺得無咩問題

係無問題 用過好多次 但中過兩次伏
小米手環2原來運唔到

原來仲有傻仔以為運唔到

前排先買左幾隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞