召喚熱愛淘寶的親[8]買買買,禁講集運只講產品

1002 回覆
16 Like 13 Dislike
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【心新照明 led人体感应灯 四档充电小夜灯衣柜灯过道楼道灯橱柜灯】¥oqsp9LAbcx¥http://c.b3yp.com/h.W2IcSU?cv=oqsp9LAbcx&sm=3272fa

呢盞燈好正,冇伏

我買左兩盞入電池版
有一盞壞左要拎上深圳寄返去換
同問尿袋仲用緊舊版小米10000mah
想換個有qc2.0
小米定紫米?

其實同一間廠做, 但紫米係膠款, 小米係鋁款,
用緊紫米都唔錯. 有微電流叉BT 耳塞, 小米唔知有冇呢個功能.

小米有隻新版10000mah行動電源2,幾好

79人仔果隻?我見高配版用type c應該唔岩我

10000mah有兩隻,type c係高配,79係micro usb

用緊 用埋佢送條線叉得幾快

thx, 應該會買79果隻

其實Type C都係畀個Adaptor你,叉尿袋時就要插住Adaptor叉。平時用都係無分別 
有冇巴絲打買過啲乾花束平平地大札又質量好架
唔係之前傾啲番簡花
每次講到電器/電子產品
就有班盲毛出黎講爆炸 爆你老味咩

唔怪得既
咁以前真係好多野爆 近年好似少左🤔

無常識唔係罪
但成日放d on9 myth係嘴邊
同無讀過書嘅c9有咩分別?
最撚憎
有無爸絲淘過家用projector ?想買部擺房睇電視

深夜包膠
呢個1688 買嘅
每對平淘寶$2左右
質素幾好 暫時未勾絲

呢個跟機買嘅,比想像中大同靚
好實用
想換個有qc2.0
小米定紫米?

用緊紫米都唔錯. 有微電流叉BT 耳塞, 小米唔知有冇呢個功能.

10000mah有兩隻,type c係高配,79係micro usb

我用緊高配 個type c用黎叉舊電姐 利申: iPhone友,唔知係咪有其他電話會用到type c
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【心新照明 led人体感应灯 四档充电小夜灯衣柜灯过道楼道灯橱柜灯】¥oqsp9LAbcx¥http://c.b3yp.com/h.W2IcSU?cv=oqsp9LAbcx&sm=3272fa

呢盞燈好正,冇伏

正想搵呢個 thx巴打
每次講到電器/電子產品

唔怪得既

無常識唔係罪
最撚憎

睇得成龍多.......中國的會......爆炸
想換個有qc2.0
小米定紫米?

我用緊高配 個type c用黎叉舊電姐 利申: iPhone友,唔知係咪有其他電話會用到type c

巴打 啱啱睇到呢個做緊淘搶購 拎完卷130可以諗諗
想換個有qc2.0
小米定紫米?

巴打 啱啱睇到呢個做緊淘搶購 拎完卷130可以諗諗

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【飞利浦充电宝超薄10000毫安便携冲手机通用移动电源安卓苹果专用】¥8n1X9KF5wk¥http://c.b4wt.com/h.WdgFEG?cv=8n1X9KF5wk&sm=4e7f07
每次講到電器/電子產品

唔怪得既

無常識唔係罪
最撚憎

笑下咪算囉有乜所謂
淘寶d野幾時到呀
買左個望遠鏡,防塵條,亞加力膠板,夾公仔機,放枱上面既細書架

抵玩
琴晚到e加都落唔到單
我都用緊 飛科 FS339, 5W輸出. 如果轉速力度可以大少少就好.
用到一半淨番 20分鐘時間用量 力度明顯減弱.
但60分鐘叉電 60分鐘使用時間, 屏幕顯示, 刀頭自動研磨
USB 叉電(另買線), 90幾蚊人仔, 三刀頭抵用 .
飛利浦刀頭價錢 就可以買兩部飛科
我都用緊 飛科 FS339, 5W輸出. 如果轉速力度可以大少少就好.
但60分鐘叉電 60分鐘使用時間, 屏幕顯示, 刀頭自動研磨

我舊年淘左隻飛利佬7x蚊可能假野 ,用落0K嘅, 點知一跌粉身碎, 對飛利佬有介心
巴打,有無紫砂茶壺介紹
驚中化工壼
巴力好型諗緊買唔買
買剃刀頭都平過香港好多

我舊年淘左隻飛利佬7x蚊可能假野 ,用落0K嘅, 點知一跌粉身碎, 對飛利佬有介心

7x都好難唔係假
想換個有qc2.0
小米定紫米?

而家android手機都開始轉用type c
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【新品单反相机包双肩包男女时尚专业微单防水防盗户外摄影背包包邮】¥5gw19uFqC4¥http://c.b2yq.com/h.W3kuq0?cv=5gw19uFqC4&sm=2a7596

有冇人有買過呢啲袋 好似幾方便 但唔知怕唔怕好易比人偷野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞