召喚熱愛淘寶的親[8]買買買,禁講集運只講產品

1002 回覆
16 Like 13 Dislike
有冇巴絲淘過喼?
靚靚仔仔 平平地 最緊要好轆

[im]https://na.cx/i/38rfBGn.jpg[/img]
小米 本身用緊個20吋, 再買多個28吋
真心好用

求包膠 黎緊去日本諗緊買唔買新喼好

[im]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/21/022413_ba42a3404bdf27f54b6f87bf8a1d489d.jpg[/img]

黎緊又係去日本 早幾日有活動買左個
但買完先覺得唔係平 連埋運費
出面sogo千色都有咁上下選擇

買過3個喼 暫時去左5,6次旅行(有長有短途,最遠去英國)都竟然未爆
下面成套都係淘
[im]https://na.cx/i/3B95DQ9.png[/img]
[im]https://na.cx/i/R8ZP8v7.jpg[/img]

不過連運費(~HKD100)都around 400到,我覺得香港買都應該差唔多。
我主要係因為鍾意個款香港又無先淘
[quote]又淘埋啲濕鳩野!

求第一個個usb分線器link

叉唔叉到電?

貸未到,但都係巴打介紹,我諗應該ok!

呢個我買過,買俾imac用,唔錯
佢送個條線好硬,好長
其實難得有人Share係咪應該鼓勵呢。唔需要為咗部份人唔記得刪Code引圖,就走去質疑Share嗰個咩居心呀?

Model相打晒燈,修晒圖。好多時收貨都有中伏感覺,而家有用家實拍,咪幾好 

鼓勵人地自貼貼上黎?你係呢度講好啦,出到去我驚你俾其他巴打屌死。
其實相淘寶評價都好多,你要睇實物淨係影件衫/裙/褲都可以,大家都唔會有意見。
Quote 唔quote 圖唔係重點,重點係你見到quote 嘅人係問緊啲衫嘅野咩?清一色唔係「」 就「絲打 」或者「正呀 」呢type 留言
咁樣叫令其他人唔會中伏?班男人買jk 制服咩唔好玩啦
有無居心我唔知,你都可以當我太敏感,但係真心覺得上身圖尤其女人上身圖係lihkg 無助討論
其實難得有人Share係咪應該鼓勵呢。唔需要為咗部份人唔記得刪Code引圖,就走去質疑Share嗰個咩居心呀?

Model相打晒燈,修晒圖。好多時收貨都有中伏感覺,而家有用家實拍,咪幾好 

非也非也巴打,中伏著上身影上黎托咩
當你話男女平等 俾你影啦 但做乜要著上身

同埋真係好肉酸啊d日本風著到成個弱智咁

鼓勵人地自貼貼上黎?你係呢度講好啦,出到去我驚你俾其他巴打屌死。
其實相淘寶評價都好多,你要睇實物淨係影件衫/裙/褲都可以,大家都唔會有意見。
Quote 唔quote 圖唔係重點,重點係你見到quote 嘅人係問緊啲衫嘅野咩?清一色唔係「」 就「絲打 」或者「正呀 」呢type 留言
咁樣叫令其他人唔會中伏?班男人買jk 制服咩唔好玩啦
有無居心我唔知,你都可以當我太敏感,但係真心覺得上身圖尤其女人上身圖係lihkg 無助討論

好彩 哩到正常人多
去到狗公娘娘多既地方真係想死
心諗做乜鳩,之後出聲都無人理

下次都係唔好著上身
就咁影算啦,廢事又有人話收兵,同埋搞到班人係咁QUOTE圖

喜好人人唔同,重者自重
利申:我唔係搵交嗌

下次都係唔好著上身
就咁影算啦,廢事又有人話收兵,同埋搞到班人係咁QUOTE圖

第一個巴打講得好岩
去個九成 都係男人既論壇po自已 居心叵測啦
你去beauty exchange po點有人敢屌你,
道理都係埋你果邊添啦

岩岩今日拎 水樽同眼鏡係for踩單車

喜好人人唔同,重者自重

明白,哩句野另加既姐,
見過著白色長絲襪果d真係想死

喜好人人唔同,重者自重

明白,哩句野另加既姐,
見過著白色長絲襪果d真係想死

唔好咁啦 其實我好鐘意日系
我只希望大家繼續開心share淘寶

無人想睇再講

特別想講扎花寄左成個星期黎屋企 都keep得幾好同高質
不過可能係乾花可能好d

我覺得日系無問題
有朋友著得好靚添 不過好似係樣嘅問題

無人想睇再講

不過可能係乾花可能好d

乾花幾吸引 有無實物圖

無人想睇再講

不過可能係乾花可能好d

乾花幾吸引 有無實物圖

我對乾花都有興趣 圖同link呀唔該

我覺得日系無問題
有朋友著得好靚添 不過好似係嘅問題

有咩唔關個樣事
想問下用緊閃魔貼既巴絲
你地貼張moon貼有無痴到左右兩邊唔貼服?
我貼兩次,兩次都係兩邊"曉"起左

有試過, 第3張無事但入塵
遲下頂唔順又要淘

用緊 iphone7 冇hiu起

用緊iPhone se 痴得柒 側邊位有個好小既「洪」 我覺得ok
想問下用緊閃魔貼既巴絲
你地貼張moon貼有無痴到左右兩邊唔貼服?
我貼兩次,兩次都係兩邊"曉"起左

有試過, 第3張無事但入塵
遲下頂唔順又要淘

用緊 iphone7 冇hiu起

用緊iPhone se 痴得柒 側邊位有個好小既「洪」 我覺得ok

i6上年4-5月到用到而家無穿無爛 仲好似新一樣咁 應該係我keep得最耐嘅moon貼
學識左之後買左好多狗屎垃圾

最近買左部夾公仔機 諗住放office玩

溝女一流

我俾左錢之後一日就出左款usb充電內置電版

有無link睇下

求link
我問親有無得單買一個d賣家都唔show我
有無人有淘過隔音版 可以痴係門or牆身
跪求推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞