召喚熱愛淘寶的親[8]買買買,禁講集運只講產品

1002 回覆
16 Like 13 Dislike
之前好似見過有巴打買過機械keyboard, 搵唔返個post,所以想再問下有無巴打有推介

無意中睇到
幾吸引屌唔屌得過?

咪撚買呀巴打 中過大伏
用佢比個支針拆唔到條錶帶 仲有好刮手
想問iphone線邊間最好 好似冇人講過

Anker 幾好。

Anker雖然係大陸牌子,但係佢係由美國打返入大陸

買mfi咪得,有apple認証,質素都係差唔多啦,好過買無認証嘅到時一更新就用唔到
再唔係洗多少少,買綠聯自稱有mfi認証嘅mirco usb轉iphone插(因為我唔知係咪真,但用落去又無事),之後買咩垃圾android線都得啦

品勝幾好
之前好似見過有巴打買過機械keyboard, 搵唔返個post,所以想再問下有無巴打有推介

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【灵逸黑寡妇网吧游戏机械键盘黑青轴电脑金属背光有线 miss外设lol】¥zJGfkbUh4b¥http://c.b3wv.com/h.Wf4wOg?cv=zJGfkbUh4b&sm=e7d6ea

買左個89鍵黑色制青軸

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【灵逸黑寡妇网吧游戏机械键盘黑青轴电脑金属背光有线 miss外设lol】¥zJGfkbUh4b¥http://c.b3wv.com/h.Wf4wOg?cv=zJGfkbUh4b&sm=e7d6ea

買左個89鍵黑色制青軸

thanks
我放係office 用 睇下有無其他軸先
琴日開箱
發現有間鋪買三件野有兩件都錯
同佢講仲係咁問我退錢算好嗎
我企硬話要換貨 條友仲話要我俾運費又唔俾用順豐
我屌到佢仆街
最後今朝都係叫我用順豐退番兩件貨上去仲肯俾番運費
唔屌唔鬆化
琴日開箱
我屌到佢仆街
唔屌唔鬆化

順豐退貨幾錢
有無人淘寶旺旺唔到賣家 平時用網絡版都無事 今朝一聯絡賣家就要我再LOGIN

LOGIN完再撳個ICON又彈我去LOGIN畫面 點解決

係咪要逼人裝佢個旺旺

無意中睇到
幾吸引屌唔屌得過?

咪撚買呀巴打 中過大伏
用佢比個支針拆唔到條錶帶 仲有好刮手

剛剛買左哩款,sofar OK, 不過無同真既比較過!
想問iphone線邊間最好 好似冇人講過

Anker 幾好。

Anker雖然係大陸牌子,但係佢係由美國打返入大陸

買mfi咪得,有apple認証,質素都係差唔多啦,好過買無認証嘅到時一更新就用唔到
再唔係洗多少少,買綠聯自稱有mfi認証嘅mirco usb轉iphone插(因為我唔知係咪真,但用落去又無事),之後買咩垃圾android線都得啦

品勝幾好

我幾條線都用品勝, 雖然樣唔靚. 但足料.
同意 MFI 都係無咩用. 依家果堆線根本都極少出現 認證錯誤.
反而 外置USB 手指 就一定要買 MFI
有無人淘寶旺旺唔到賣家 平時用網絡版都無事 今朝一聯絡賣家就要我再LOGIN

係咪要逼人裝佢個旺旺

刪 COOKIES 就攪掂
你可以 search tao 同 tmall 只係刪佢呢個字眼 cookies 就正常番.
想問下有冇普通iphone6 mon貼
唔需要玻璃貼
琴日開箱
我屌到佢仆街
唔屌唔鬆化

你就好 上次個仆街賣家寄錯貨俾我
我仲要係幫人買既鞋黎
佢要我俾運費 我已經狂屌佢
仲串柒柒咁同我講退唔退你自己決定 佢死都唔包運費
屌啦 同我講包10蚊運費 但佢地址係上海 食撚屎啦
最後老媽子睇到對鞋覺得幾靚 送咗俾佢
但係成肚火 我要粉紅佢寄對金色黎
唔想gel頭 有冇前面係平既cap帽推介

老翻NY棒球帽

如果唔想老翻呢

老翻NY棒球帽

如果唔想老翻呢

你想自己設計定高仿new era?
有冇巴打試過淘震樓神器?
好想淘一個但又驚冇用
都幾舊水一個如果買完原來冇用真係谷鳩氣
有冇巴打可以推介電腦喇叭 想要2.1 同埋可以插headphone thanks
琴日開箱
我屌到佢仆街
唔屌唔鬆化

你就好 上次個仆街賣家寄錯貨俾我
我仲要係幫人買既鞋黎
佢要我俾運費 我已經狂屌佢
仲串柒柒咁同我講退唔退你自己決定 佢死都唔包運費
屌啦 同我講包10蚊運費 但佢地址係上海 食撚屎啦
最後老媽子睇到對鞋覺得幾靚 送咗俾佢
但係成肚火 我要粉紅佢寄對金色黎

金色
好彩你老母睇得開

老翻NY棒球帽

如果唔想老翻呢

自己設計

係咪要逼人裝佢個旺旺

刪 COOKIES 就攪掂
你可以 search tao 同 tmall 只係刪佢呢個字眼 cookies 就正常番.

用緊CHROME剛完COOKIES都係唔得

試過開FIREFOX都係

老翻NY棒球帽

如果唔想老翻呢

自己設計

我之前係呢間整過兩頂
大概係你比圖佢 佢會比設計圖你
100人仔一頂 有正面同側面logo
但可能買左太耐 冇左間野
我搵關鍵字係 帽 訂制

老翻NY棒球帽

如果唔想老翻呢

自己設計

我之前係呢間整過兩頂
大概係你比圖佢 佢會比設計圖你
100人仔一頂 有正面同側面logo
但可能買左太耐 冇左間野
我搵關鍵字係 帽 訂制

我自己設計既意思係淘寶啲鋪頭自己設計而唔係抄大牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞