召喚熱愛淘寶的親[8]買買買,禁講集運只講產品

1002 回覆
16 Like 13 Dislike
毒撚電飯煲 $18.1
可再用淘金幣減多10%....

Link? 想買

十幾蚊一個電飯煲
有冇巴絲淘過外地旅遊既上網卡?
會唔會伏

有, 本來唔係買巴打介紹達摩卡, 但無貨,
買咗 日本DOCOMO 百度卡, 1.5GB 4G, 3G無限. 35人仔. 因為張卡就到期
好抵用, 靠佢去搭火車,指示去邊個月台上車,
地圖, hotspot share 比其他人用 whatsapp 打電話. 滿意

link pls

百度卡係唔錯
我有次用百度卡 係唔快 但whatsapp 電話都無問題
達摩個次 反而間中收唔到 有時係超慢
會唔會伏

買咗 日本DOCOMO 百度卡, 1.5GB 4G, 3G無限. 35人仔. 因為張卡就到期
地圖, hotspot share 比其他人用 whatsapp 打電話. 滿意

link pls

百度卡係唔錯

去鴨記買SIM2FLY, 80-100$,8日
好多國家可以用,自己google下想去既國家support唔support
張卡插卡開漫遊等5分鐘就用得,乜都唔洗set
淘寶我淘過幾間,快極都係得幾mb, 但好多伏卡,計返港幣唔平得幾多
近排冇咩想淘 手指陀螺都玩厭埋 有冇咩毒下我

迷你夾公仔機

揾到部真既迷你夾公仔機,連運費要成3千,仲糾結緊
毒撚電飯煲 $18.1
可再用淘金幣減多10%....

Link? 想買

十幾蚊一個電飯煲

一陣10am開賣
http://www.etao.com/cjfl/flash.htm

迷你夾公仔機

買咁犀利做咩
有冇巴打淘過聲波震動牙刷
人在日本諗緊呢邊買定淘寶買好

迷你夾公仔機

買咁犀利做咩

痴線,你屋企肯定好大

因為真係好鐘意夾公仔
但奈何又唔係出生喺日本又無咩機會成日去
部機其實應該無你地想像中咁大

有冇人試過買結他
有冇人淘過WIFI 放大器

買過小米,無乜用

我覺得ok
我住村,router 3樓
wifi 手指 2 樓

本身地下好差,而家好ok 睇片都得

唔貴就買黎玩下

小米會唔會好難setting

咪撚買小米呀 後悔莫及
除左尿袋之外乜叉都唔好買小米

你買過d 咩伏野?

手機手環水質檢測器都全部柒
識得個係小米度做既fd,佢話除左尿袋 乜柒都唔好買小米

買過充電電池
垃圾
唔好買果部夾公仔機, 好似街邊文具舖果種. ...
係買就買街機大型機先正. 好似夾公仔APP 果部都唔差
有冇爸打有開過淘寶店
求jogger或者高質長褲介紹
屌平時一條原裝iphone線用兩三年都唔壞
係綠聯買左條短線
半年都無
兩邊頭爛曬,中間又爛埋
仲要唔係成日用
以後短線咪撚買外表係膠果種
一定要買尼龍

我覺得原裝線我都用佢唔掂
我買verbatim 嘅線用

原裝線只要次次拔或者插果陣抓住個頭就唔會壞
唔好貪方便抓住條線中間拔

但係短線可能成日都係出街邊叉邊用
加上短
搞到每次用果陣都係曲住條線
D彎曲位好快爆
宜家我條短線都係好似個C型咁

用牛仔線 姐係硬果d就無咁既問題啦
會唔會伏

link pls

百度卡係唔錯

淘過泰國果隻happy 卡,同SSP,當地賣既完全一樣,但要留意張卡要係幾時之前開通
會唔會伏

link pls

百度卡係唔錯

淘過泰國果隻happy 卡,同SSP,當地賣既完全一樣,但要留意張卡要係幾時之前開通

好彩巴打講一講 而家係倉 諗住靠佢

迷你夾公仔機

買咁犀利做咩

痴線,你屋企肯定好大

屋企冇位
諗到淘咩喇 想淘個10000mAh既尿袋 要輕要細既而家Asus果個好重好大舊

迷你夾公仔機

買咁犀利做咩

痴線,你屋企肯定好大

屋企冇位
諗到淘咩喇 想淘個10000mAh既尿袋 要輕要細既而家Asus果個好重好大舊

小心陣間爆炸
會唔會伏

link pls

百度卡係唔錯

好彩巴打講一講 而家係倉 諗住靠佢

我要買美國卡 好驚會伏左

聯通都有得賣
不過聽聞t-mobile收得好差 又慢
想淘張at&t既黎用
【西域美農_美仁棗268g*2】新疆特產和田紅棗大棗夾核桃仁 ¥ 39.80 包郵

食開紅棗夾核桃.
買咗呢間,西域美農 聽講好出名又上電視. 評論OK, 伏機會好細, 應該係...
本來買三隻松鼠果間, 不過佢唔係主打 紅棗 又貴.
再報告.
每次講到電器/電子產品
就有班盲毛出黎講爆炸 爆你老味咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞