召喚熱愛淘寶的親[8]買買買,禁講集運只講產品

1002 回覆
16 Like 13 Dislike
三隻松鼠既爆谷
而家賣6.9
有買襯手

去馬, 係咪好似維格咁好食

得焦糖味放得入口

買十包放公司先

69先包郵 又唔想買咁多包 其他野食仲有貨係屋企屌

十包?
佢一件係一大筒好撚多架
三隻松鼠既爆谷
而家賣6.9
有買襯手

得焦糖味放得入口

買十包放公司先

免運費喎

係喎睇錯69享包郵
用粒4蚊既試完我覺得我都係唔好對粒Xeon落手

三隻松鼠既爆谷
而家賣6.9
有買襯手

得焦糖味放得入口

買十包放公司先

免運費喎

係喎睇錯69享包郵

睇啲人包膠,十月生產既倉底貨黎
買兩筒算
三隻松鼠既爆谷
而家賣6.9
有買襯手

得焦糖味放得入口

買十包放公司先

免運費喎

係喎睇錯69享包郵

睇啲人包膠,十月生產既倉底貨黎
買兩筒算

物流太神速,焦糖味好吃,日期2016年10月28日的,保质期180天
果然便宜沒好貨.......
有無巴打知道點樣可以係京東到比錢

香港銀行發行嘅銀聯信用卡,揀銀聯在線俾錢,冇手續費的。

大陸既購物網絕大部份都收銀聯,淘寶天貓除外。

我恆生比唔到
試過我個fd張匯豐都唔得既
之前有巴打介紹過,補返實物圖 自己換返3腳插更方便
有新玩具介紹大家
係賤種終結者-共震音響後

其實大家可能有疑問,唔一定樓上仆街,香港好撚多仆街,樓下仆街都可大可少

例如冷氣風口對天花板,因為香港樓底低濕重
會滑到你pk,木傢具會霉

呢個時侯用製冰格
https://item.taobao.com/item.htm?id=21208955751&_u=o2n7l1uc022b
冰好就放膠桶,樓下天頂自然出水,但廚廁位一般加高左,唔一定有用

如有d case仲仆街,d 渠位設計係樓下,你塞渠班賤種唔比入屋整
方法一過過水先

用一炮通格硬谷水壓打
https://item.taobao.com/item.htm?id=536546940640&_u=o2n7l1uc53a5
好耐冇上過黎

巴打 我想問你係咪BXXXY
事關去左水晶鋪 佢問我地D香港客係咪BEXXY 介紹
為左R 折同R 黃豆 我話左係 之後諗起你

下 你係邊個 相認jj?

唔識架唔識架, 只不過之前係高登做開CO-ROM 有睇巴打介紹水晶鋪, 早幾日幫襯店長主動問係咪BXXXY 介紹 我就答係咁解 咁因為本身唔識B哥 咁想知係咪你黎
有冇人淘過藍牙耳筒
有冇人淘過藍牙耳筒

上面好多啊
好耐冇上過黎

巴打 我想問你係咪BXXXY
事關去左水晶鋪 佢問我地D香港客係咪BEXXY 介紹
為左R 折同R 黃豆 我話左係 之後諗起你

下 你係邊個 相認jj?

唔識架唔識架, 只不過之前係高登做開CO-ROM 有睇巴打介紹水晶鋪, 早幾日幫襯店長主動問係咪BXXXY 介紹 我就答係咁解 咁因為本身唔識B哥 咁想知係咪你黎

若果講緊微信文沛珍寶既話其實係我post出黎既
有冇人淘過WIFI 放大器
留名
想喺香港睇大陸體育台,就咁買電視訊號放大器定要另外再加天線 

買過小米,無乜用
比唔到錢
係咁繁忙

買過小米,無乜用

ok thanks
有無食過三隻松鼠既鴨舌,味道如何?
係淘寶買咗副麻將
開咗箱 夜d補開箱圖
暫時黎講幾滿意
不過衰在無箱得個袋

42好撚大
買左番黎送左俾人買番副38 今日攞
想買架單車踩番學 淘寶單車冇伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞